fallback

В Плевен 26-годишен мъж ще бъде съден за разпространение на порнографски материали. Районната прокуратура приключи разследването и внесе обвинителният акт в съда, съобщиха от ведомството.

Обвинението е срещу Павлин И. за извършено престъпление за периода 18-25 август в Долни Дъбник чрез Интернет. Като потребител с IP адрес и посредством лаптоп, чрез инсталирана програма за споделяне на файлове от вид р2р - "Shareaza!2" той е разпространил 35 видео файла с порнографски материал, изобразяващи открито сексуално поведение, за чието създаване са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18-годишна възраст.

В обвинението е посочено, че в същия период в лаптопа е държал в различни подпапки общо 50 видео файла и 122 фото файла с порнографски материал с открито сексуално поведение, също с лица, които изглеждат като ненавършили 18-годишна възраст.

Престъплението е по чл. 159, вр. чл. 26 от НК. Предстои насрочване на делото от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Спете спокойно деца, сега ви готвят нова далавера, ще ви ударят с парите отново. Четете ли как започнаха да мъдрят "новия курс" лев-евро. Пак грабеж като 90-те години. Спете спокойно деца, властта ще се погрижи за вас и за парите ви!

14

Анонимен

преди 6 години

В тази пробита, пропита от корупция, упрвлявана от некадърници, населявана от злобни и завистливи типове държава е ТАКА!!! Сега някой загубен ръководител на дирекция на МВР и друг смотан прокурор си оправят статистиката, като ще разкрият най-невероятното "престъпление на годината". Това, че 500 доказани и осъдени престъпника години наред се разхождат на свобода... няма проблем. Всичко в тази дупка - България СМЪ*РДИ. Цялата т.нар. власт само имитира дейност и прави далавери.

13

\m/

преди 6 години

Ей сега ще кача един материал с мустакатия мен и момиче приличащо на почти легален тиин. Чакам ви, ***!

fallback