15

Анонимен

преди 6 години

Спете спокойно деца, сега ви готвят нова далавера, ще ви ударят с парите отново. Четете ли как започнаха да мъдрят "новия курс" лев-евро. Пак грабеж като 90-те години. Спете спокойно деца, властта ще се погрижи за вас и за парите ви!

14

Анонимен

преди 6 години

В тази пробита, пропита от корупция, упрвлявана от некадърници, населявана от злобни и завистливи типове държава е ТАКА!!! Сега някой загубен ръководител на дирекция на МВР и друг смотан прокурор си оправят статистиката, като ще разкрият най-невероятното "престъпление на годината". Това, че 500 доказани и осъдени престъпника години наред се разхождат на свобода... няма проблем. Всичко в тази дупка - България СМЪ*РДИ. Цялата т.нар. власт само имитира дейност и прави далавери.

13

\m/

преди 6 години

Ей сега ще кача един материал с мустакатия мен и момиче приличащо на почти легален тиин. Чакам ви, ***!

12

Рашо

преди 6 години

*** съдебна система, ще осъдят човека за нищо. Интересно как веднага са се разтичали разни "експерти" да го заловят по IP адреса а в същото време стотици телефонни измамници се разхождат необезпокоявани и никой не може да ги залови по EMAI номера.

11

Харалампиев

преди 6 години

Ам в статията не пише, че е разпространявал порнографски материали с малолетни, а с хора изглеждащи под 18. То като гледаш излюзиониста да реже мацката на две изглежда, че я убива ама всъщност не е така. Странно е да съдиш някой, за нещо което изглежда.

10

pshiholaga

преди 6 години

moshtni shamari za razprostranitelite na detska pornografia poda formata na prisadi samo taka ste se namalqt izvrasteniqta nad deza kato nqma kade da se vazbujdat pedofilite po malko veroqtno e da razviqt svoite fobii v deistviq

9

Анонимен

преди 6 години

За 7 и 8 - прочетете чл. 159, ал. 1 и ал. 2. В закона не се цитира възраст. Или както се шегуват някои специалисти по наказателно право - важното е да има обвиняем, член по който да се обвини все ще се намери.

8

Анонимен

преди 6 години

Наказуемо е само ако се докаже, че в момента на снимките лицата са били под наказуемата за дейността възраст.

7

ее

преди 6 години

селфи на калъп при мен е изкуство а не порнография и кой може да ме ограничава да си разпространявам творбите, дори и да получавам хонорари

6

Анонимен

преди 6 години

Пичове, дори селфи на калъп да си щракнете и я качите някъде, пак сте в нарушение и подлежите на наказателно преследване за разпространение на порнографски материали. Какво искате от закон писан 1982ра.

5

anonimen

преди 6 години

aa mi to edva li ima 4ovek koito ne darji nqkoi *** film v kompa si i ako gi spodeli6 s nqkoi kvo stava6 prestupmik li

4

Анонимен

преди 6 години

До МорскиПодсъдимото е ако снима порно клипове с лица под 18 годишна възраст и тези клипове ги разпространява. Така е по закон. Тука става въпрос за теглене и споделяне на клипове.

3

Морски

преди 6 години

Не разбрах кое е подсъдното? Тва че разпространява порнак, а не му държи лиценза, или че е виновен че в клиповете участват младолики? Тва с участието на младолилите не го разбирам що за вид престъпление е.

2

Анонимен

преди 6 години

Тпо парче е тоя. Подобни програми от типа на иДонки, иМуле, шареаза и изобщо п2п не се ползват сигурно от поне 10-12 години насам. Има начини, *** трябва малко алкъл, дето явно го няма. А нелегалните материали, за тях и бой заслужава. И други неща.

1

Стамат

преди 6 години

Следвашото видео ще е "Съдийката и коня" :-D