Снимка: "24 часа"
fallback

Полицията ме принуди да казвам и да пиша неверни неща. Аз не съм убил детето и не мога да го направя... заяви пред съда в Пазарджик по време на дело за определяне на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" 27-годишният Светослав Йорданов, който е обвинен, че е убил с юмруци 11-месечно момченце, защото плачело.

Трагедията се разигра миналия четвъртък в ромския квартал "Изток" на Пазарджик, докато мъжът се грижил за детето на любовницата си, която е проститутка.

Според прокурор Таня Мадина, освен самопризнанията на обвиняемия, има достатъчно доказателства, че той е убил момченцето.

Oще по темата

Детето е било бито и малтретирано в продължение на дни, е установила аутопсията. То е било удряно с плесници и юмруци и има травми по цялото тяло. Причина за смъртта е удар в главата, който е причинил несъвместима с живота черепно-мозъчна травма. Бил е разкъсан и черния му дроб.

На основание събраните доказателства съдът остави за постоянно в ареста Йорданов, още повече, че това поиска и адвоката му, с оглед сигурността на обвиняемия. Майката на убитото момченце Мариана Х. не се яви в съдебната зала.

Пред "24 часа" прокурор Таня Мадина обясни, че срещу нея не са събрани достатъчно доказателства, че е участвала в убийството на сина си.

Срещу нея обаче ще бъдат повдигнати други обвинения, съобщи прокурор Мадина, но отказа да уточни какви. Майката е освободена от ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

аз пак не разбрах Хелзинския комитет на чия страна е - на детето или на пастрока

7

БЕБЕБИЯЧКАТА 2

преди 6 години

ДЕТЕ НА 1 ГОДИНКА УБИТО СЪС СИСТЕМЕН ПОБОЙИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ!!!ДЕЦА ДО 2 ГОДИНИ ДА БИЕШ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕРЕДНО!--------------А ДЕТЕТО Е ПЛАЧЕЛО ОТ ГЛАД ЩОТО ТИЯ СА ИЗПИВАЛИ ВСИЧКО!!25 ГОДИНИ ЗАТВОР СА МАЛКО!!!

6

КАСАПИНА

преди 6 години

AS SAM ROM I DVAMATA ZA SLUJABST DO JIVOT TNA PRISDA .

fallback