8

Анонимен

преди 6 години

аз пак не разбрах Хелзинския комитет на чия страна е - на детето или на пастрока

7

БЕБЕБИЯЧКАТА 2

преди 6 години

ДЕТЕ НА 1 ГОДИНКА УБИТО СЪС СИСТЕМЕН ПОБОЙИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ!!!ДЕЦА ДО 2 ГОДИНИ ДА БИЕШ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕРЕДНО!--------------А ДЕТЕТО Е ПЛАЧЕЛО ОТ ГЛАД ЩОТО ТИЯ СА ИЗПИВАЛИ ВСИЧКО!!25 ГОДИНИ ЗАТВОР СА МАЛКО!!!

6

КАСАПИНА

преди 6 години

AS SAM ROM I DVAMATA ZA SLUJABST DO JIVOT TNA PRISDA .

5

една

преди 6 години

Майката защо е освободена? Ако наистина детето е било малтретирано с дни, както твърди експертизата, тя също е виновна. Едно е да я няма в момента, но с дни... видяла е все някакви белези и не е взела мерки да защити детето. Абсолютно съпричастна е към престъплението, тя трябва да носи същата отговорност.

4

муспи

преди 6 години

Не е способен мург?в да убие и дете! Гова безправие ще е оправи когато и полицията стане е мурга?а. Евреите го гласят да е скоро.

3

ffhfhf

преди 6 години

Доживотен без замяна! Всеки ден да го спукват от бой и "любов" дано!Изр0д!

2

Анонимен

преди 6 години

Кастрация на бушмените !Само това е решението на плоблема с тях.

1

Анонимен

преди 6 години

Светослав Йорданов, Мариана Х. Тия не си ли възстановиха имената, след насилственото преименуване. Докога ще петнят българите с тези имена. Да се възстанови етническата принадлежност в личните документи и съответните имена. Хич не е демократично, но някакъв ред трябва да се направи. Ако някой има по добро предложение, адмирирам. Нямам в предвид "Патриотите" Те в момента преживят доволно и гледат със замъглен поглед.