Снимка: архив, Булфото
fallback

Бургаският окръжен съд е пуснал под домашен арест шведа Ралф Сундберг, изритал камериерка в главата. Това се е случило на 18 юли в пълна тишина - никой не е разбрал за определението на новата мярка за неотклонение.

За това се разбра от ъобщение на Бургаския окръжен съд, който е разрешил да се промени адресът, на който да се изтърпява домашният арест по искане на адвоката на Сундберг.

Oще по темата

Съдия Светлин Иванов е разрешил вместо в София, шведът да бъде затворен в студио в апартхотел в Слънчев бряг. Управителят обаче отказал да го приеме. Същото се случило и в други хотели, в които пробвали.

По-късно шведът все пак е бил настанен в хотел, но не е ясно кой, пише "24 часа".

На 3 юни Сундберг изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг.

След гнусния инцидент, който бе заснет от камерите в хотела, кадрите се разпространиха в наши и чужди медии. Ралф многократно помоли да бъде освободен, обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент, тъй като преди това, докато пътувал за страната, изпил голямо количество алкохол.

Той поднесе извиненията си към българите и пострадалата жена, като изрази готовност да й помогне по всякакъв начин - да й предостави всичко, от което има нужда.

В интервю призна, че е разбрал, че дори неговите сънародници го винят за постъпката и желаят най-строго наказание. Ралф приема това като съвсем естествено и призна, че дори той се мрази заради случилото се.

"Да, на кого би му харесало това, което направих? И аз не се харесвам, мразя се дори", категоричен бе той.

Той заяви също, че се чувства виновен за стореното, потвърди, че е вменяем и осъзнава какво се е случило, но не помни абсолютно нищо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Shopp

преди 6 години

И защо трябвало да седи в ареста, не разбрах?Арестът е за опсни престъпници, този е един ***.

39

веднага

преди 6 години

Съдия Светлин Иванов да заеме мястото му в ареста.А шведа сигурно Благой Рагин го е приел в своя хотел.Той приема ритачи на камериерки,даже одобрява наглите постъпки към персонала,важното шефа(Рагин) да пълни гуша.

38

не сме под тъп ъгъл

преди 6 години

Не, ние не сме нравствено на такава висота, че да си дадем главите, но много са си я дали ,за да сме това до момента. Всъщност ние погубваме тази даденост,съсипваме България и това боли.А може би невиждаш? Лошото зрение е типичен покоазател на унищожителя.Остро е...

fallback