СНимка: Булфото, архив
fallback

Чисто човешки съжалявам за състоялата се среща в ЦУМ, каза главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти и призова да се въведе ясен регламент за това с какви хора и на какъв тип срещи могат да участват висши магистрати.

"От гледна точна на цялата буря, която се разрази, от чисто човешка гледна точка не мога да не съжалявам. От всяка друга гледна точка тази среща нито ме притеснява, нито мога да имам някакви страхове, нито мога да се срамувам заради станалото там”, подчерта Цацаров.

Oще по темата

"За да се притеснявам, би трябвало на тази среща от мен да е поискано нещо и аз да съм обещал нещо нередно или да съм извършил нещо в резултат на такова обещание. След като не съм го направил, какъв е проблемът”, попита обвинител номер 1.

Ако е осъдително това, че съм се срещал със Сашо Дончев и Георги Гергов, то тогава трябва да е осъдителна и срещата на Лозан Панов в адвокатска кантора, коментира Цацаров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

ТТТ

преди 6 години

Тоя да не премина в обяснителен режим??! Ако е така , явно гафът е много голям!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Тая с.в.и.н.я го запомних ,че не успя да вкара нито един човек в затвора въздух под налягане като целия така наречен "съд" който само заплата ,подкупи и бонуси *** , а не върши работа за пет пари.

40

от народа

преди 6 години

не искат реформа в правосъдието,а ние им плащаме превисоки заплати.Не написаха ниред в какво ще се състои реформата, двете варненски прокурорки,пиячки в работно временикой не ги закачи.В тази нещастна държава никога не ще се случи нещо хубаво.Корупция-та е единственото, което може да се случи в тази държава.Какъв хей търси този в ЦУМбогаташа, народа му е дал прокурорски кабинет, нямаме Моника Маковей, жалко ...

fallback