42

ТТТ

преди 6 години

Тоя да не премина в обяснителен режим??! Ако е така , явно гафът е много голям!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Тая с.в.и.н.я го запомних ,че не успя да вкара нито един човек в затвора въздух под налягане като целия така наречен "съд" който само заплата ,подкупи и бонуси *** , а не върши работа за пет пари.

40

от народа

преди 6 години

не искат реформа в правосъдието,а ние им плащаме превисоки заплати.Не написаха ниред в какво ще се състои реформата, двете варненски прокурорки,пиячки в работно временикой не ги закачи.В тази нещастна държава никога не ще се случи нещо хубаво.Корупция-та е единственото, което може да се случи в тази държава.Какъв хей търси този в ЦУМбогаташа, народа му е дал прокурорски кабинет, нямаме Моника Маковей, жалко ...

39

...

преди 6 години

Прави се на ударен. Като главен прокурор не му е ясно къде и с кого да се среща.Тогава да си подаде оствката.

38

анонимен

преди 6 години

затова са секретарките записват ден и час в кабинета на гл прокурор пред всичкии какво иска дончев от гл прокурор нещо незаконно друго обяснение няма и накраяизгоря ятака гергов сле края на мандата всеки да се среща с когото иска и кьдетоиска ако има кои да го покани

37

Шерлок

преди 6 години

Чисто човешки да си подаде оставка !!!

36

Анонимен

преди 6 години

Другарю Цацаров, докато не кажеш в прав текст - за какво е била тази среща ... съмнения ще тегнат.

35

Анонимен

преди 6 години

Триумвиратът Делян, Боко и Цацаран управлява клетата България!

34

nkavrakov

преди 6 години

Този е за затвора.

33

край

преди 6 години

*** много "наивен" този Цацаров - не знае с кой да се среща и с кой не. Записвай си прокуроре - можеш да се срещаш с всеки 1. В кабинета си и 2. на срещата да присъства още едно длъжностно лице от прокуратурата и 3. за срещата се води запис.Това го изисква длъжността ти.

32

Жорш

преди 6 години

Той станал главен прокурор , а съжалявал са постъпките си.Незабаена оставка .Хората очакват справедливост и законност,а не бандитите с бели якички да трупат милиони без контрол и безнаказаност.

31

Анонимен

преди 6 години

Цацата вместо да си подаде оставката като главен прокурор и да бъде лишен след това от магистратски права просто си съжалява по човешки и продължава да нагъва пъжоли с пари на данъкоплатеца.

30

Анонимен

преди 6 години

На Боко Тиквата поръчковото Главно Прокурорченце.....Гербаджийска гняззззззз......

29

Анонимен

преди 6 години

Чисто човешки ако имаше капчица чест, щеше да хвърлиш оставка, гнусен угоен ***.

28

Анонимен

преди 6 години

Цацаров да не се занимава с простотии,ами да хваща Сергей,Бойко,Илиян,Иван и с-ие кукута и да почват да тренират "духане" и "светене",че 2020 г идва,ще спрат Мариците и ако "случайно" спре и Козлодуй ще трябва да консумираме ток от вятърничеви и слънчеви централи...И ако няма вятър и е мъгливо,някой трябва да прави вятър и да свети..Един друг демократичен кукурунгел каза,че ще внасяме ток от Франция... Вероятно ще плащаме с износ на такива умни като него и управляващите ни ид-ио-ти!

27

Анонимен

преди 6 години

ЦАЦАРОВ, ЧИСТО ПО ЧОВЕШКИ ТРЯБВА ЛИ ТИ ДА БРАНИШ КОМУНИЗМА? АМА ЧЕСТНО?

26

Име

преди 6 години

много чувствително това момче ...ох ужас, сега ще вземе и да отслабне с някое кило от притеснение...

25

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА

24

Анонимен

преди 6 години

Тия са корумпирани и няма орган който да ги контролира ефективно. Затова си позволяват да си правят каквото поискат. И ме е яд, че вземат за края на годината и 15-та заплата. Макар че заплатите не са основното перо от доходите им

23

Анонимен

преди 6 години

Чурурикали са за времето, за тенис и др. Съжалява че не говорил за футбол.Този, и не само този ни се подиграеа