Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Бургаският окръжен съд ще се произнесе до месец дали ловецът на бежанци Петър Низамов – Перата ще бъде осъден или ще потвърди оправдателната присъда на първа инстанция. Прокуратурата поиска две години затвор за Перата при общ режим на изтърпяване на присъдата.

Oще по темата

Петър Низамов, известен като Перата, определи процеса срещу него като абсолютен фарс и поръчка, а действията си определи като общественополезни.

"Как какво да очаквам? Разбира се, оправдателна присъда, както беше на първа инстанция. Абсолютно съм невинен по всички обвинения. Всичко е ясно. Въпросът е вече какъв натиск е бил оказан отгоре от съдии и прокурори", коментира Перата, цитиран от Bulgaria ON AIR.

През цялото време Петър Низамов излъчваше на живо с телефона си в интернет, защото медиите го цензурирали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Перата - помияр

преди 6 години

Много се смея, как някви хора дето изобщо не го познават, сега се застъпват за тоя ***!Колко хора наръгаха и осакатиха тия изгревски *** ако знаете....До вчера се разкарваха голи до кръста и боси по центъра, само с по един нож запасан на кръста!Айде да си говорим истината ако искате! Малко ли наркотици развързахте и кздрусахте?Как е приятелчето ти Голямата Рижа ? Май изтина вече под земята! Както пих едно малко за него, така ще пия и за тебе!

13

Пустиняк до циник

преди 6 години

Цинико неспасяема ***. Хвалиш друг *** като теб. Възхищаваш ли му се. Докато ти страхливо вкъщи лочиш алкохол, Перата беснее и крещи нечленоразделни звуци. Да не мислиш, че за теб го прави бе мишко. Нали утре като се разпаше още повече, ще му скимне че си го погледнал накриво, и ще ти смажат фасона и на теб, с оправданието че имаш неславянски вид и миришеш на бъчва.

12

Бай Хой

преди 6 години

Абе и мен някой ако ме набие и върже, после ще кажа, че ми е взел и парите. Да си го върна един вид

fallback