14

Перата - помияр

преди 6 години

Много се смея, как някви хора дето изобщо не го познават, сега се застъпват за тоя ***!Колко хора наръгаха и осакатиха тия изгревски *** ако знаете....До вчера се разкарваха голи до кръста и боси по центъра, само с по един нож запасан на кръста!Айде да си говорим истината ако искате! Малко ли наркотици развързахте и кздрусахте?Как е приятелчето ти Голямата Рижа ? Май изтина вече под земята! Както пих едно малко за него, така ще пия и за тебе!

13

Пустиняк до циник

преди 6 години

Цинико неспасяема ***. Хвалиш друг *** като теб. Възхищаваш ли му се. Докато ти страхливо вкъщи лочиш алкохол, Перата беснее и крещи нечленоразделни звуци. Да не мислиш, че за теб го прави бе мишко. Нали утре като се разпаше още повече, ще му скимне че си го погледнал накриво, и ще ти смажат фасона и на теб, с оправданието че имаш неславянски вид и миришеш на бъчва.

12

Бай Хой

преди 6 години

Абе и мен някой ако ме набие и върже, после ще кажа, че ми е взел и парите. Да си го върна един вид

11

До 11

преди 6 години

Какви свидетели бе мен, те не могат да ги открият за делото. ХОрата вече поздравяват със" гутен таг" и живеят по добре от нас със немските помощи.Да не говорим че всички са родени на първи януари, *** плодовитост дата

10

Циник до 11

преди 6 години

Еееее...малко ги е бил значи...щом още са можели да гледат!

9

Анонимен

преди 6 години

А афганистанските балерини защо не са си стояли в държавата?В *** изтрещелото общество живеем.Всички циврят за някакви престъпници-талибани.Младежи били миличките бежанци.Ми те терористите обикновено са младежи не са дядовци на по 80 години с бастунчета.

8

Анонимен

преди 6 години

Ей стига сте разкарвали Перата да не ви разкараме от кабинетите м ъ р ш и туй да не ви е бащиния, оставате човека на мира.

7

Циник

преди 6 години

Единствения АКТИВНО изразил гражданска позиция! Преджобвал афганците - ще се разплача...и ча*лмите им да беше продал!А политкоректните, умните и красивите ...мушмуроци - изразяват позиция във форуми, и говорилници..После се чудят - как афганските мундари горят националния ни флаг - в знак на благодарност, че не плащат сметки за ток, и парно...и нагъват телешки пържоли!Браво Динко!

6

Анонимен

преди 6 години

героите на новото помиярско време

5

Ds

преди 6 години

Pera, Pera, Pera !!

4

Бай Колю

преди 6 години

Понеже хванаха и осъдиха всички други престъпници,та остана само с тоя да се занимаят (че и нас да ни занимават с него)...

3

Анонимен

преди 6 години

Пуснете го!!!На майтап ги е връзвал.

2

Да иде дачупи камьни

преди 6 години

Аз не искам някакьв незаконен пазител да стьрчи на Бьлгарската граница за да джоби имигрантите и после да говори че е бил обществено полезен! Щом иска да бьде турчето назимов полезен патриот, да мете улиците в Бьлгария и то срещу заплата! Искам полицията да пази Бьлгарката граница!

1

Анонимен

преди 6 години

Обществено полезни!!?? Да не е чистил градинки?