fallback

Общ преглед
Апелативният съд в Пловдив остави в ареста Любомир Трайков, който уби трима души при катастрофа на бул. "Руски" в града.
Oще по темата

Съдът уважи искането на прокуратурата за задържане под стража на Любомир Трайков. Висшата инстанция прецени, че извършеното от младежа е от изключително висока степен на обществена опасност заради високата скорост, това, че е шофирал в пияно състояние и че вече има трета жертва на катастрофата.

Съдът постанови той да бъде незабавно приведен в ареста и полицаите му сложиха белезници още в залата. Досега Любомир Трайков бе на свобода под парична гаранция в размер на 15 000 лева.

Той е обвинен за това, че на 18 ноември, на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев", е карал пиян и при сблъсък е причинил смъртта на двама души – Атанас Петков и Виолета Стоянова, както и телесни повреди на други двама, които са пътували в друга кола.

Жертва на катастрофата впоследствие стана и 23-годишната Полина Караиванова, която почина в болница от тежките си наранявания. Момичето беше няколко дни в мозъчна смърт. От колата-ковчег има само един оцелял - приятелят на Полина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

до 45

преди 7 години

ДО 45 - Аз също карам АУДИ А8 , но по-тъпо *** от теб едва ли има ?

38

Способен

преди 7 години

Пича е с ауди. Знае какво да кара. Аудитата мачкат. Аз сам с ауди!!!

37

Петър Иванов

преди 7 години

Пежото с убитите е правило ляв завой , т.е въпросният младеж е бил с предимство. Ако не беше употребил алкохол, той нямаше да има никаква вина. И тук всички ние трябва да си направим изводите, че пиян не трябва да шофираш никога ... при никакви обстоятелства. За 26 години зад волана, никога не съм си позволявал да карам пиян. Жалко за семействата на пострадалите, а младежа да си поеме последствията и затвор! Стига ни един Максим Ставийски, правосъдната система да се вземе в ръце!

fallback