Снимка: кадър "Нова телевизия"
fallback
Футболен фен на “Нефтхимик“ преби с удари и ритници в корема бургаска журналистка заради неин материал от месец май.
 
Както Dnes.bg писа вчера Рйонната прокуратура в Бургас започна бързо досъдебно производство срещу футболния привърженик 
 
Днес излязоха наяве подробностите от неприятната случка. 
Oще по темата
"Стана най-немислимото. Бях съборена на земята и ритана с всичка сила в корема", разказва Стиляна Божидарова пред “Нова телевизия“. Тя обясни, че пие успокоителни и й е трудно да си върши работата.
 
Божидарова разказа, че 120-килограмовият мъж я съборил на земята и започнал да я рита в корема заради неин репортаж в бургаски сайт. В материала журналистката разказва за побой над футболист на "Нефтохимик", който е причакан и бит от фенове веднага след загубата на отбора от "Ботев " (Гълъбово).
 
Днес фенът излезе със своя версия за побоя. Той обясни, че до боя се стигнало след като Стиляна му хвърлила цигара в лицето. 
 
"Не може да ме унижаваш пред сина ми. Всеки има достойнство", каза Манол.
 
Манол е един от тарторите в агитката на отбора. Работи като охранител в бургаски мол и е стар познайник на полицията. Основно с хулиганските си прояви по време на футболни срещи.
 
Той е бил задържан за 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда. Законът предвижда лишаване от свобода до 3 години.
 
Журналистката упрекна “Нефтохимик” за реакцията след инцидента. "Те можеха да направят много повече от едно изречение, в което определиха случилото се като „пререкание с местен журналист", каза тя пред bTV.
 
"През май месец единствено аз съобщих за подобен инцидент. Вместо тогава ръководството и треньорите да отидат в полицията, те потулиха случая. Казаха ни да не пишем нищо и да не разлайваме кучетата преди важни мачове", разказа Божидарова.
 
Тя обясни, че изключително трудно върши работата си в момента. След нападението тотново е видяла насилника си, който се е държал все едно нищо не се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Jojo

преди 7 години

Много са зле Тея в Бургас... малко китно селско градче :)

65

Анонимен

преди 7 години

До Anonвъпроса е като го знаят в полицията- защо нещо не се направи по въпроса? Този и без това е ненужен на обществото.за начало да му счупят двете ръце. При следващо провинение - 2 лопати в главата и да го заравят в някоя канавка.

64

Шегобиец

преди 7 години

До АнонименХа,Ха -ето кой измислял вицовете..

fallback