66

Jojo

преди 7 години

Много са зле Тея в Бургас... малко китно селско градче :)

65

Анонимен

преди 7 години

До Anonвъпроса е като го знаят в полицията- защо нещо не се направи по въпроса? Този и без това е ненужен на обществото.за начало да му счупят двете ръце. При следващо провинение - 2 лопати в главата и да го заравят в някоя канавка.

64

Шегобиец

преди 7 години

До АнонименХа,Ха -ето кой измислял вицовете..

63

Анонимен

преди 7 години

Нека напише нещо срещу агитката на Левски !Давам и 5 минути живот !

62

Анонимен

преди 7 години

Журналистите какви са в БГ най-обикновенни клюкарки дето си брът носа навсякъде.Ами като е писала глупости против агитката с букети ли да е закичят или медал да дадът.Агитките отдавна са фактор във политиката,футбола и всичко по значимо в тая територия.Боя явно помага и оправя .Нека пак да пише и пак ще яде бой от агитката .Тя къде си мисли че ще се скрие ?

61

Anon

преди 7 години

Нека да позная- този *** се вози в БМВ е36. Или в голф тройка. Мили роднини познато картинки. Сега сериозно- въпроса е като го знаят в полицията- защо нещо не се направи по въпроса? Този и без това е ненужен на обществото.

60

Анонимен

преди 7 години

Почти всички журналисти са на хранилка про нпо отпадъците

59

Анонимен

преди 7 години

До Сократиснай смисления коментар!!! Бих допълнил само, как определихте че я рита ''с всичка сила''? Как определихте че е 120кг? Някой колега журналист го претегли или? Следователите ще установят най добре, иначе ''журналистите'' е възможно да си измислят много неща за да направят от мухата слон. Всеки ден сме свидетели на изопъчени новини, а колко са верни не се знае

58

честит

преди 7 години

Винаги ме е учудвала злобата срещу емигрантите /аз самия съм си в БГ/, но факта е, че читавото избега. И все повече ще виждаме такива "батки". Защото те не могат да избегат, защото плюнката единствено в сбъркана държава като БГ е цар. Ей такива останаха в БГ. И все повече ще се натъкваме на тях в всекидневието си.*** е, че този *** не се сеща че без такива като журналистката и всички останали нормални, тази държава няма да я има. И на него ще му се наложи да мие *** в Германия.

57

честит

преди 7 години

Дали го е провикрала-не знам. Знам, обаче че такива "батки" са 90% от бълг мъже. Селски цър.вули 120 кила с анцунг и маратонки от илиянци, 2 ката г..з, огромно шкембе висящо под мъд..те, една цяла вежда над очите, прос.ти, примитивни, от на майка си селото, работещи в големия град като шофоьри на баничарки, такси или охранители, готови да пребият всеки защото са озлобени на всички че са шуюляци с 600 лева в джоба. Тия съм ги виждал в Германия, по ниски от тревата, смачкани, наведени...

56

Анонимен

преди 7 години

Най-опасна за здравето е глупосТта! Ясно е, че за да го замери с фас е имало предварителни реплики. Очевидно е, че той е обидил журналистката, явно я е познавал. Но защо не е предизвикал някоя мутра наоколо?

55

Анонимен

преди 7 години

Голям мъж и страхотен пример за синчето, да набие жена... Каквото и да е бе братче, най-добре пълен игнор, но не тупаници и ритници... Интересно ми е ако някой мутряга го замери с фас, дали ще налита или ще подвие опашка?...

54

Анонимен

преди 7 години

Журналистите в 99% от случаите си вършат работата. Къде отиваме без свобода на словото? Този ,който напада журналист ,напада не просто човек, напада свободата на словото, а това е двойно престъпление.

53

Анонимен

преди 7 години

Психопатите, като въпросния "батка",са изключителни подмазвачи ако имат насреща си някой по-силен. Такива хора нямат и капка достойнство, какво остава да възпитават децата си.

52

Ангел

преди 7 години

В днешно време Журналистите стават повече властимащи от Полицаи и Политици.Ако на мен ми ударат шут в *** нищо .Но ако Журналист ударят става национален проблем!!!!С това си държание и демонстрация на власт журналистите ще загубят обикновенните хора и това ше ги обрече на гибел Това не е Свобода на Словото това е Анархия на словото

51

???

преди 7 години

бой по тази долна пасмина наричаща себе си "журналисти" и днес.бг има и друга версия тази на въпросния "батка" или на вас не ви пука за истината стига да изкарате ваш "колега" жертва

50

Анонимен

преди 7 години

Какво означава батка, вероятно батко на ***, бургаски или селски ???

49

Анонимен

преди 7 години

Няма да научиш сина си на достойнство и самоуважение, като биеш жени и журналисти. Напротив, това е долна постъпка на един мъж. Едва ли сина му ще си спомня с гордост за тази случка, а може ни ще остане с увредена психика, като баща си.

48

Анонимен

преди 7 години

99% от ултрасите са висша форма на т ъпота

47

Анонимен

преди 7 години

99.9% от джурналистите за и3мет