Снимка: Булфото
fallback

Бургаският окръжен съд потвърди паричната гаранция от 1500 лева, което означава, че от 1 септември Горан Горанов, наречен от съгражданите си Лудия, ще може да се разхожда свободно по улиците на Бургас.

Пред съда той каза, че лечението в затвора в Ловеч не му е помогнало, а е започнал да чува гласове и получава халюцинации, и че иска да се лекува в къщи.

Oще по темата

Горанов придоби популярност след серия хулигански прояви, включително нахлуване в една от католическите църкви в Бургас, както и нанасяне на побой на свещеници.

Прокурорът Андрей Червеняков пледира за постоянен арест на Горанов като посочи, че при предишна по-лека мярка за кратко време той е имал три хулигански прояви, по които са започнати досъдебни производства.

Оказа се обаче, че по нито едно от тези производства Горан не е обвинен, тъй като нямало извършени съдебни експертизи, съобщи "Булфото".

Адвокатката му Веселина Василева се противопостави на промяната на мярката. Тя посочи, че Горан никога не е нарушавал наложените му досега ограничения по това дело, винаги се е явявал пред следователите, когато е бил призоваван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

mdaa

преди 7 години

До Без да искам ти наших '-', докато си мислех да ти сложа '+'.Да не се чудиш кой е тоя полуграмотен ***

8

Гошо от почивка

преди 7 години

Ей прибирайте тия хора по клиники или затвори! Утре - в други ден като изнасили и убие някоя малолетна кой ще е виновен?

7

Некъф луд

преди 7 години

Хванете го, начупете със сопи и да видим дали няма да му се излекува шизофренията. В наше село така лекуваме много болести, включително и шизофрения.

fallback