Снимка: Facebook
fallback

Анита Желева, известна повече като Анита Мейзер, е задържана за 24 часа в ареста заради смъртта на съпруга й, културистът Николай Димов.

Говорителят на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров отбеляза на нарочна пресконференция, че на скандалната миска ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт, вследствие на умишлено нанасяне на средна телесна повреда.

"Това са обстоятелствата към настоящия етап, които бихме могли да популяризираме. Точната причина за смъртта е предмет на назначената вече съдебномедицинска експертиза, която 24 часа след деянието не може да бъде готова", настоя прокурорът.

Лазаров бе категоричен, че Димов не е бил заклан, каквите версии се появиха още в деня, в който тялото му бе открито в семейния им апартамент.

Първоначално разследващите обявиха, че е възможно убийството му да бъде квалифицирано като извършено "по непредпазливост".

Oще по темата

После "168 часа" лансира версията, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист е бил вързан със "свински опашки" приживе.

Много е вероятно Николай да е издъхнал от еротична асфиксия, която се използва от двойките, за да се достигне до по-високо ниво на сексуална възбуда и по-продължителен и мощен оргазъм.

В огромния брой от случаи този метод се практикува от мъже, които мастурбират сами вкъщи. Тук се крие и опасността за техния живот. В един момент, в мозъка се натрупва голямо количество въглероден диоксид. Това е така, защото, както притока, така и оттичането на кръвта от областта на главата страда от притискането на шията.

Това води до замаяност и има подтискащо въздействие върху централната нервна система. Ако тези мъже изпаднат в безсъзнание, те, вероятно, ще бъдат твърде късно открити от неинформираните за техните действия близки.

Съществува и обратният вариант – самоубииство да бъде изкарано като еротична асфиксия, завършила с летален изход. В тези случаи, целта е да бъдат взети пари от застрахователните компании, които при самоубииства не изплащат обезщетения.

Изумително и страшно е, че, в наши дни, в САЩ всяка година се регистрират между 250 и 1000 смъртни случаи при подобни обстоятелства, пише Puls.bg.

Дали Димов е бил сам вкъщи, както твърди съпругата му, или пък са били двамата – тепърва разследването ще установи, факт е обаче казаното от прокурор Радослав Лазаров, че в обвинението по този случай не е предвидена съучастническа дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров президент!

61

Узуна

преди 7 години

Анитке, като ти мине траура ела да те сгъна като двуцевка и да ти напълня и двете цеви.

60

Рапа

преди 7 години

До Анонимен 73А ако за важните неща, които стават по света, се осведомявш от този сайт, значи освен задръстен си и ограничен.

fallback