Снимка: архив Булфото

Скандалната миска Анита Мейзер е сред основните заподозрени за тежкото престъпление, очаква се да й бъде повдигнато обвинение, както и да й се определи постоянна мярка за неотклонение.

Тя ще бъде задържана за убийството на съпруга си Николай Димов. В момента вдовицата е сред основните заподозрени за тежкото криминално престъпление. Тя е в полицейско управление от предната нощ, когато стана ясно, че мъжът й е убит в дома им във Варна.

Още по темата

40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със "свински опашки" приживе, пише "168 часа" като се позовава на разследващите.

Тялото на Николай Димов е намерено в събота срещу неделя безжизнено в семейното жилище в морската столица.

Анита Мейзер, на която той е втори съпруг, твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2,30 ч. през нощта, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, която тя не познавала.

Когато се прибрала, мъжът й вече не бил сред живите. Тя бе отведена в полицията и часове бе разпитвана за изчистване на алибито. Според различни източници, Анита е давала противоречиви обяснения за случилото се.

От МВР вече обявиха, че е възможно убийството да бъде квалифицирано като извършено "по непредпазливост".

Вчера приятели на Николай бяха категорични, че той е сериозен мъж, с бизнес в Щатите, не е замесен в схеми и не е длъжник никому. Така те ограничиха кръга от възможни извършители до тези в дома му.

Те подчертаха, че спортистът и фитнес инструктор Николай е достатъчно силен и опитен, за да се остави без съпротива да бъде вързан от чужди хора.

Всеки момент се очаква официална информация от прокуратурата, която ще осветли повече подробности по трагичния казус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase