Николай Димов. Снимка: Facebook

Убийство или нелепа смърт на съпруга на сексбомбата Анита Мейзер вдигна на крак полицията във Варна. Мъжът й – културистът и фитнес инструктор Николай Димов, е бил намерен мъртъв след полунощ в неделя в нейното жилище в луксозната кооперация на стотина метра от правителствената резиденция "Евксиноград".

Има тежко криминално престъпление на териториторията на V РПУ в Златни пясъци, образувано е досъдебно производство, беше кратката информация от МВР-Варна.

Още по темата

До късния следобед съдебните доктори извършваха аутопсия на трупа.

Мъжът не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии, а най-вероятно става дума за удушаване или задушаване, което е причинило смъртта, твърди "Труд".

Разследващите отхвърлят и възможността за инфаркт или инсулт.

Николай Димов е вторият съпруг на Анита, с когото тя живее от няколко години в Лас Вегас и през ваканцията се прибират във Варна. Освен с културизъм той е тренирал зад океана бойни изкуства като жиужицу, муайтай, ММА.

Скандалите около Анита Мейзер избухнаха преди две години с участието й в конкурса Мисис Свят. Иначе тя е известна като родната Памела Андерсън, като холивудката й отстъпва с 11 см по-малка гръдна обиколка. Дамата е напомпала 2 по 750 кубика в гърдите си.

С Николай Димов се запознават в САЩ. Женят се на брега на океана в Хавай на 1 януари 2011 г в 11,11, защото нумеролози им предсказали, че това ще им донесе щастлив семеен живот. 

Преди да се омъжи за Димов, Мейзър има и друг брак - с американец. След развода си с него обаче предпочита да се прибере в родната си Варна. Първият й мъж умира през 2008 г. от сърдечен удар. От брака си с него има дъщеря Джули, която е на 26 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase