Снимка: flickr
fallback

Убитият в Стара Загора мъж от 18-годишното момиче се казва Богдан Динев, известен като Боньо Фаса, съобщи "Дарик".

Ученичката твърди, че е била изнасилена от Богдан, а според адвоката й Валентин Димитров тя е действала при неизбежна самоотбрана.

По думите му момичето е в тежко психическо състояние.

Oще по темата

62-годишната жертва е с богато криминално минало. Лежал е няколко пъти в затвора. Назад в годините е бил охрана в няколко дискотеки в града и в някои старозагорски села.

До момента е установено, че обвиняемата няма противообществени прояви и не е осъждана.

Момичето работело в заведение, за да подпомага семейството си в издръжката. Именно на работното си място срещнала Богдан.

След убийството тя сама отишла и се предала в полицията. Към момента 18-годишната ученичка е задържана за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Пенка

преди 7 години

Престанете да пишете за изнасилване: Прокуратурата досега не е намерила доказателства за изнасилване. След като Фаса е бил приятел на собственика на заведението, в което Мария е била севитьорка и е идвал често там, Мария трябва да е знаела, че той е опасен престъпник.Собственикът на заведението бил известен сутеньор. Какво прави хубава 18 годишна ученичка в квартирата на 62 годишен престъпник? Отишла е там, за да си разправят вицове ли? Всяка ученичка знае къде НЕ трябва да ходи.

65

Суека

преди 7 години

#FreeMaria да убиеш рецидивист посегнал ти НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

64

Анонимен

преди 7 години

искаме ОРден "Стара планина" за момичето както и за Динко, който лови емигранти, а не не разни престъпници като Мандужков. Ако престъпниците проумеят, че ги очаква смърт, ще бъдат по-предпазливи. съда се обезмисли включително за това вина има и президента Плевневлиев, нуждаем се от шерифи, които да стрелят на месо.

fallback