Снимка: Facebook
fallback

Домашен арест за Петър Низамов - Перата постанови съдът в Малко Търново. На влизане и излизане Низамов викаше с цяло гърло: "Да живее България".

След като магистратите се произнесоха за мярката му, Перата каза, че не е доволен. Пред съда заявил, че не се признава за виновен.

"Ще обжалваме, искаме да е напълно свободен", каза и сестра му Надя Василева пред журналисти.

Oще по темата

Малко преди съда да се произнесе Надя обясни още, че брат й няма нужда да "обира афганистанчета", защото имат семеен бизнес – износ на дърва за огрев и брат й е добре финансово.

"Неговата цел е да връща мигрантите обратно, не ги е крал, не ги е бил", сподели Надя.

Относно криминалното минало на брат си тя коментира, че знае за делата му, но всичките са доста назад във времето.

Припомняме ви, че прокуратурата в Бургас повдигна обвинение за три отделни престъпления на Петър Низамов-Перата.

Той бе арестуван, след като пусна в социалните мрежи видеоклип как няколко мъже връзват със "свински опашки" ръцете на трима афганистански граждани. От дома на Низамов бяха иззети лаптопи, мобилен телефон, ножове, мачете и марихуана.


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Миро

преди 8 години

Всичко хубаво,ама защо ли не му вярвам,че е отишъл на границата да търси бежанци щото е патриот...по-вероятно е да търси какво има из раници им и после айде чао!!

21

KRIMI

преди 8 години

Когато се стигне до съд всички стават патриоти и почват някак си да заобичат България , да беше донесъл българското знаме в съда

20

Анонимен

преди 8 години

Само да ви напомня че преди 10 години в Асеновград започна строежа на най голямата джамия на Балканите. Разказват съседите че малко преди да бъде завършен на джамията, някой като този хвърлил вътре отрязана свинска глава. Със сигурност главата не е била човешка, както турците някога са правили и днес ислямистите го правят на друговерци.От тогава строежа спря и вече 10 години се руши. Бъдете сигурни че правителството не е наредило да се хвърли там свинска глава, нито пък е искано съгласието на

fallback