Снимка: flickr
fallback

Крадец на пчелен мед от Велики Преслав ще лежи в затвора по месец и нещо за всеки откраднат буркан.

Районният съд в града наложи на 31-годишния Кънчо Кънчев 14 месеца затвор при строг режим за отмъкнати 13 буркана, оценени общо на 91 лв.

Присъдата е от тази седмица, но серийният апаш е в ареста още от 9 март миналата година за друго провинение. Така му остава още малко време зад решетките на затвора в Ловеч, пише "Труд".

Пчелната продукция Кънчо отмъкнал от мазе на стопанин в старата столица, като изкъртил вратата. В началото претенциите към него били за 30 буркана и 2 бутилки вино, но после случаят бил изяснен.

Като излезе от затвора, осъденият трябва да плати 685 лв. разноски по делото, става ясно от съдебното решение.

Кънчо е известен във Велики Преслав, че не може да стои на свобода, без да открадне нещо.

На 29 май 2012 г. той излязъл от затвора сутринта и още на същия ден вечерта в 23 часа се впуснал да обира ламаринен павилион в центъра на града.

При бягството се спънал и... паднал право в ръцете на полицаите. Тогава пресният затворник обяснил, че нападнал будката, защото много му се пушели цигари, а нямал пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Вуте

преди 8 години

А мотористът-убиец на непълнолетна на пешеходна пътека-условно.Браво.

22

Оффф

преди 8 години

Много сте състрадателни към Кънчо, броите му месеците буркан по буркан, ама утре има да мрънкате като чуете за поредния пребит старец. Щото и там кражбите са за смешни пари, но са брутални и унизителни. Заслужават не затвор, а много повече. Шиши, Миши и не знам си още кой - с такива нямам вземане-даване. Но с *** като Кънчо, миличкия, дето не можел да седи без да краде (?!?!?!) се сблъсквам всеки ден. И вие също. Нагли и безпардонни, защото нямат какво да губят.

21

Бакъря

преди 8 години

Колко години каторга трябва да получи един драралевски ........,който е по-голям "пчелар" от Кънчо?

fallback