23

Вуте

преди 8 години

А мотористът-убиец на непълнолетна на пешеходна пътека-условно.Браво.

22

Оффф

преди 8 години

Много сте състрадателни към Кънчо, броите му месеците буркан по буркан, ама утре има да мрънкате като чуете за поредния пребит старец. Щото и там кражбите са за смешни пари, но са брутални и унизителни. Заслужават не затвор, а много повече. Шиши, Миши и не знам си още кой - с такива нямам вземане-даване. Но с *** като Кънчо, миличкия, дето не можел да седи без да краде (?!?!?!) се сблъсквам всеки ден. И вие също. Нагли и безпардонни, защото нямат какво да губят.

21

Бакъря

преди 8 години

Колко години каторга трябва да получи един драралевски ........,който е по-голям "пчелар" от Кънчо?

20

бай Иван

преди 8 години

А кредитните милионери с "лоши кредити"??? А Масларова и Бисеров???А Станишев с милиона за " излъскване имиджа на БГ??? А почти всички депутати от бандитската приватизация след подмяната????А КТБ ??? И още знайни и незнайни комунистически мафиоти.

19

Juls

преди 8 години

Като се има предвид че убийци в България излизат от затвора след 2 години, а за 13 бурканчета мед може да лежите 14 месеца, значи елементарната математика ме води до заключението, че в България човешкият живот струва около 25 бурканчета мед.

18

fakt

преди 8 години

da ne sa iskali da napi6at 13 MILIARDA?? 4e da my davat 14 meseca na toq pak za 6,7 miliarda ne davat dori i yslovna prisada

17

Анонимен

преди 8 години

Излиза по месец на буркан. А колко дават ако откраднеш 30 млрд, заеми?

16

x

преди 8 години

Подобни теми трябва да се интерпретират с езика на закона.Ако е опасен рецидивист/чл.29 НК/,размерът на щетата няма никакво значение!!! 1 в коментарите е най-точен до моя коментар!!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Ако го бяха осъдили на година по бурканче всичко щеше да е наред.А сега какво-14 месеца.Тъкмо ще е напълнял като излезе.

14

Анонимен

преди 8 години

Проблема не КИРЧО - ПРОБЛЕМА е МЕРКЕЛ За миналата година за 1 милион бежанци мерКЕЛ е ИЗХАРЧИЛА 17 МИЛИАРДА ЕВРО ИЛИ 17 000 МИЛИОНА т.е. 17 000 евро на година за мигрант . За месец всеки от по висшия етнос е получавал 1416 евро или 2762 лева а ЗА ЩАСТЛИВИЯ КИРЧО ЕВРОСОЛИДАРНОСТ И ОГРАНИЧАВАНЕ НА СВОБОДАРТА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕЩАСТНИТЕ МИГРАНТИ . БЪЛГАРИТЕ СА ПО ЗЛЕ РОБИ !! АКО УБИЕШ ЧУЖД РОБ ИЗПИТВАШ ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА СЕ СТОВАРВА А ЗА БЪЛГАРИН СЛЕД ПЕТОРНА ЕКСПЕРТИЗА ........

13

123

преди 8 години

Каква ли присъда щеше да получи за 13 милиона лева? Извинете забравих, този не може да открадне 13 милиона лева......Хубав уикенд

12

Пешо

преди 8 години

А Волен Сидеров глоба и обществено полезен труд

11

ааааа!

преди 8 години

Срамота е че Меркел дискриминира на етническа основа както предшественика и Хитлер . Ако не си от по висшата раса етнос на "нещастните бежанци " а си втора ръка от непълноцения местен етнос нямаш право на живот !!!!!!! За да живееш трябва да ядеш но като няма работа отиваш да крадеш ПОЛИЦИЯТА СЕ ЗАДЕЙСТВА И СЕ ОКАЗВАШ РЕЦИДИВИСТ ,но ако си братовчед на нещастните бежанци от арийската раса СИ НЕВИДИМ ЗА ЗАКОНИТЕ И КАТО РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ПРИТЕЖАВАШ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ РОБИ от непълноцения местен етнос

10

Край

преди 8 години

У много бе - то за изнасилена и пребита баба дават 2г.

9

Анонимен

преди 8 години

КТБ 5 милиарда!?

8

летящата вещица

преди 8 години

Кънчо в затвора, Бисеров - невинен! Е нЕма такава държава...

7

Georgi

преди 8 години

Срамота е един да лежи за бурканчета мед а други да са на свобода за убийства и укриване на ддс-та за милиони. Не казвам, че "Кънчо" не трябва да си понесе последствията ама.. Справедливост за всички нека има!

6

Анонимен

преди 8 години

Този е рецедивист - заслужава си го, а и не е откраднал от глад.

5

Анонимен

преди 8 години

Анти атакист!За кокошкари няма прошка! А ефендито кога!

4

Анонимен

преди 8 години

малко му е...излиза от затвора и вечерта си набира некви неща от павилион...такива от резервата не трабва да излизат.