Снимка: Булфото, архив
fallback

Софийски градски съд наложи мярка за неотклонение "Задържане под стража" на 16-годишния Ивайло Гаджов, които в петък простреля 14-годишно момче на терен до столичното 26 СОУ в кв. "Княжево".

Oще по темата
Съдът разпореди най-строгата мярка, тъй като според магистратите е налице изключителна степен на обществена опасност и има опасност момчето да извърши ново престъпление, съобщава "Фокус".

Защитата на Гаджов определи искането мярката като незаконосъобразна, защото според нея не е налице опасност обвиняемият да се укрие или да извърши ново престъпление.

Преди началото на заседанието тинейджърът заяви, че съжалява и се извинява за постъпката си. Родителите му също се извиниха и признаха, че не могат да си обяснят защо е постъпил така синът им.

По-рано днес от “Пирогов” съобщиха, че няма съществена промяна в състоянието на 14-годишния ученик, който беше прострелян в петък в столичния квартал "Княжево”.

Момчето е спокойно, в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота към момента. Той ще остане в болницата, колкото е необходимо.

В петък лекарите направиха подробни прегледи и високоспециализирани изследвания. След това пациентът беше опериран от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов.

По време на операцията стана ясно, че няма засегнати жизненоважни органи, припомнят от болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 8 години

ДЕНИЦА ГАДЖЕВА ОТ АТАКА КВА МУ Е? КАТО ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖА ПЕРХИДРОЛЕНАТА ПРИЛИЧА НА НЕЙНА РОДНИНА

6

Анонимен

преди 8 години

Пускайте го веднага! Тоя ще ни стане премиер след 20 години, сигурен съм

5

Анонимен

преди 8 години

Според съда имало опасност да извърши ново престъпление,това ли е причината да го оставите зад решетките или това че е прострелял човек?..........ви *** да .........!

fallback