7

Анонимен

преди 8 години

ДЕНИЦА ГАДЖЕВА ОТ АТАКА КВА МУ Е? КАТО ГЛЕДАХ РЕПОРТАЖА ПЕРХИДРОЛЕНАТА ПРИЛИЧА НА НЕЙНА РОДНИНА

6

Анонимен

преди 8 години

Пускайте го веднага! Тоя ще ни стане премиер след 20 години, сигурен съм

5

Анонимен

преди 8 години

Според съда имало опасност да извърши ново престъпление,това ли е причината да го оставите зад решетките или това че е прострелял човек?..........ви *** да .........!

4

приятел???

преди 8 години

Стрелял по "приятеля" си??? Боже, господи! Как ги измисляте тези неща вие журналистите от телевизиите и сайтовете? Какви "приятели" са щом е посегнал на живота му. Тая дума приятел, напълно се обезцени. За нищо я нямате.Всеки бегъл познат го наричате приятел.Човек има над 1000 познати, а приятелите се броят на пръстите на едната ръка. Понякога дори са само един-двама. Що за глупости, журналистите от телевизиите непрекъснато да ми внушават,че едикой си тинейджър убил или разфасовал "приятеля" си?

3

Америка

преди 8 години

Здравей, Америка ! Може би едив накъм *** да стреля по събралите се деца , за да можем окончателно да те настигнем ! Може би тогава родителите на тези хлапаци ще се замислят какво отглеждат в къщи - ученик, дете или убиец, убиец в ранна младежка възласт ! Защо, уважаеми родители, не възпитавате децата си в някакви общоприети ценности , защо само агресията е на първа линия. Защото повечето от вас са същите- агресивни и без извинение, прости и неуки !73

2

Анонимен

преди 8 години

Наистина, за тийнейджърите се казва, че това е възрастта на животното, ама толкова ли е изтърван малкият *** за да извърши нова ***.щ.и.н.а.

1

?

преди 8 години

Защо ВСИЧКИ се правят, че "НИЩО не се е случило"???? Родителите трябва да са УЖАСЕНИ, че синът им е взел чужд ПИСТОЛЕТ и е стрелял по ПРИЯТЕЛ!! ТОЙ ще стреля и по тях! Или те си го знаят и затова НЕ ОБЕЛВАТ ДУМА? А вуйчото-охранител, който си държи пистолета на открито и който иска го взема и стреля!!! ЗАЩО СЕ ПРЕМЪЛЧАВА? КОЙ научи 16 годишния да стреля???Каква е съдбата на ПИСТОЛЕТА и ще бъде ли наказан ВУЙЧИТО?? МНОГО се ПРЕМЪЛЧАВАТ нещата.КОИ са ГАДЖЕВИ?