Снимка: Dnes.bg
fallback

Очакваната с неприкрит интерес в писателската гилдия развръзка на "делото на годината" - девствената Албена Хинкова срещу Николай Славов, взе неочакван обрат.

Съдия Иван Калибацев от Районния съд в Пловдив оневини поета Славов и присъди, че Албена Хинкова трябва да му плати 300 лева, съобщи "24 часа".

Oще по темата

"Ще обжалавам", каза покрусената девственица след решението на съда. Николай Спасов пък заяви, че ако Хинкова му даде парите ще ги върне, тъй като била безработна.

Вече повече от година съдът се занимава с щекотливия интимен казус: "Девствена ли е Хинкова или не?".

Всичко започна на 2 юли миналата година, когато на сбирка на клуб "Младост" творците обсъждали разгорещено литературно произведение. Николай Славов решил да прекъсне колежката си по перо Албена с думите: "Кажи бе, моме. Макар, че ти не си мома, но това няма никакво значение".

Обидената Хинкова тръгна да търси обезщетение заради обидата и твърди, че наистина е недокосната от мъж.

"Когато се омъжа, в първата ми брачна нощ чаршафът ми ще е кървав", заявила поетесата пред сащисаните си колеги.

Нейният съдебен иск срещу Николай Славов бе за 3000 лева. В хода на процеса, който бе многократно отлаган и се провежда при закрити врати заради интимните подробности, бяха разпитани много от членовете на литературния клуб.

На последното заседание бе изнесена и медицинската експертиза, която категорично доказа, че хименът на Хинкова е непокътнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

101

Grigor

преди 8 години

За безнадеждните илитерати, чудещи се защо поетесата е осъдена и трябва да плаща глоба - не е осъдена и не трябва да плаща глоба. Просто ответникът получава оправдателна присъда, следователно тя трябва да заплати разходите по делото - нещо, с което е била надлежно запозната преди да започне жалкият си опит да стане център на внимание и да припечели някой лев без да си мръдне пръста. Изключително достойно поведение от страна на Николай през цялото време. Браво.

100

По-осведомен

преди 8 години

До АнонименНякъде бяха писали, че след убийството на любимия си е останала девствена, защото това за нея било ГОЛЯМАТА Й ПЪРВАТА ЛЮБОВ. Някои други в такива случаи много бързо прежалват убития си приятел. Но на нея явно й е трудно да го прежали. А злобни коментари, каквито изобилстват за нея в последните месеци, изобщо не й помагат да преодолее травмата от това убийство.

99

Математиката

преди 8 години

До свинаряА ако трябва някой да умножава една нула по пет, колко ще получи? Пак нула! Така че само за девствените жени бройката на мъжете им е ясна - нула. Когато не си девствена жена, може и само с един мъж да си преспала, но могат да кажат, че си била със стотина. Как ще докажеш, че лъжат? Ей затова една жена трябва да е или девствена, или да стои нон стоп до мъжа си!

fallback