Снимка: Кадър bTV
fallback

Таксиметровият шофьор Борис Тасев, който удари пътен полицай на метри от Народното събрание, излиза от ареста срещу 500 лева.

Oще по темата

Окончателното решение на Софийския градски съд отмени определението на Софийския районен съд, с което на Тасев беше наложена най-тежката мярка за неотклонение - арест.

Според градските магистрати, по делото са събрани достатъчно доказателства, че таксиметровият шофьор е нанесъл лека телесна повреда на пътния полицай, предаде БНР.

Тримата съдии обаче не се съгласиха, че това, че преди години Тасев е бил осъден за убийство в състояние на афект, го прави личност с по-висока обществена опасност, тъй като след изтичане на законовия срок, мъжът е бил реабилитиран, а присъдата заличена от свиделството му за съдимост.

Очаква се още днес Борис Тасев  да напусне ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Невен

преди 8 години

Пак много го държаха. Ако беше набил жена примерно, щяха да го пуснат след предупреждение - стига да е в границите на лека телесна. За жалост дърважавата за лека телесна и дреме за хората, прокуратурата се задейства поне за средна ..., а иначе лека значи ходене по мъките с тъжби и прочие - пълна порнография.

13

сър Пичук

преди 8 години

Мен пък не ми е жал за милиционерите!Като биеха хора по площадите им беше добре, като пазеха парламента от народната любов, пак им беше добре. Еми да го дyxaт!

12

Анонимен

преди 8 години

Общо взето, трепе човек, лежи някоя година в затвора, изтича някакъв срок, и си нов, почтен човек. Няма нищо, че семейство е почернено за цял живот.Тоя не трябва да излиза от затвора.А може би съм иска да влезе, че халката пак му е утесняла.

fallback