14

Невен

преди 8 години

Пак много го държаха. Ако беше набил жена примерно, щяха да го пуснат след предупреждение - стига да е в границите на лека телесна. За жалост дърважавата за лека телесна и дреме за хората, прокуратурата се задейства поне за средна ..., а иначе лека значи ходене по мъките с тъжби и прочие - пълна порнография.

13

сър Пичук

преди 8 години

Мен пък не ми е жал за милиционерите!Като биеха хора по площадите им беше добре, като пазеха парламента от народната любов, пак им беше добре. Еми да го дyxaт!

12

Анонимен

преди 8 години

Общо взето, трепе човек, лежи някоя година в затвора, изтича някакъв срок, и си нов, почтен човек. Няма нищо, че семейство е почернено за цял живот.Тоя не трябва да излиза от затвора.А може би съм иска да влезе, че халката пак му е утесняла.

11

колега

преди 8 години

Браво колегата ха да видим пак ще ти се отварят ли ченгелите по пияците,лека доходна и безаварийна

10

Анонимен

преди 8 години

Ако беше влязъл в НАТФИЗ и беше говорил с портиера прошка нямаше да има. Заснемането на дилъри на дрога, контрабанда на цигари както и сигнализирането на тел. 112 пък е утежняващо вината обстоятелство което прави престъплението с висока степен на обществена опасност.

9

Анонимен

преди 8 години

Този е убил човек, но след изтичане на " законния срок " е реабилитиран и заличено престъплението !Вярно ли това е законът в България !Кой ги прави тези закони ?

8

www

преди 8 години

Редно е да се припомни, че въпросният таксиджия е бивш полицай! А такива виновни няма за каквото и да е. Е, степали се нещо с колегата... какво толкова. Ето ти пет стотака на тезгяха и незнайно колко под тезгяха и си на свобода ;)

7

Анонимен

преди 8 години

на едно друго място за нападение над полицай има 2 варианта1. да правят помен на нападателят.2. директно по бързата процедура в затвора.като взимаме неща от запада да вземем малко хубави стига с тези гаври...

6

Гневен българин

преди 8 години

Защо не? Няма такава държава.

5

Иванов

преди 8 години

Важното е че е гласувал за ГЕРБ.

4

Hiter

преди 8 години

Жалост се лее навред.Аз ако съм ушев, напускам и т'ва е .Това си е подигравка ,бре. Ами ако полицаят го бше убил после тоз бакшиш в състояние на афект тогава ?? Полциая доживот. Ей т'ва не горазбирам.

3

Борисчо

преди 8 години

Ами да - човека е с чисто минало! Ще го пуснат! Е... извършил е там едно убийство ама какво толкова....

2

Grom

преди 8 години

Аш колсун, Булгарстан!

1

Любо

преди 8 години

Терминал 2