Снимка: 24 часа
fallback

Съдът в Пловдив отложи за пореден път делото за девствената поетеса Албена Хинкова.

Този път причината е, че вещото лице и специалист по акушерство и гинекология д-р Спасов представи бележка, че графикът му е много зает и не е намерил време да изготви така чаканата от всички експертиза, пише "Труд".

Oще по темата

До момента три големи пловдивски здравни заведения са отказали да изготвят документа на Хинкова с аргумента, че са прекомерно заети.

Експертизата ще даде отговор на най-важния за Албена казус - непорочна ли е 40-годишната поетеса, която членува в литературен клуб "Младост" в града под тепетата.

Това беше 10-ото заседание по делото и вече третото отлагане. Случаят нашумя миналата година, когато Хинкова смъртно се обиди от думите на поета Николай Славов, който си позволи да оспори нейната девственост. На литературна сбирка той заявил: "Кажи бе, моме, макар, че ти не си мома".

Думите обидиха смъртно Хинкова, която заяви, че ако покойната й майка чуе, че я определят като жена, която е съгрешила с мъж, ще се обърне в гроба.

От тогава няколко пъти поетът Славов се извини на засегнатата, но тя не приема и го съди за 3000 лева.

Следващото заседание е насрочено за 10 ноември. До тогава д-р Спасов трябва да представи заключение от прегледа.

Той моли 40-годишната поетеса да се свърже с него, за да й направи гинекологичен преглед и да установи автентична ли е девствеността й или си е правила хименопластика.

А ищцата днес пристигнала в залата с бяло късо палтенце, минижуп и розов мрежест чорапогащник, обрисува я "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Куку

преди 8 години

До АнонименДа знаеш: жените най-малко мислят за члена на мъжа. Има 2 типа жени - първият тип жени мислят за очите на мъжа (дали са хубави), а другият тип жени мислят за портфейла на мъжа (дали е пълен).

55

Баба ти Яга

преди 8 години

До някой на 60Ако си на 60, не бой се - скоро и ти ще станеш покойник или покойница. Ще ти е много готино там под пръстчицата. Ако имаш дъщеря или внучка, ще гледаш от небето как тя яде дървото на мъжа си или на мъжете си, как охка в ръцете им и как те я псуват.Ха да ти е сладко! На теб и на цялото ти женско потомство, ако го имаш

54

Хахаха

преди 8 години

Абе що всички трябва да разберат,че тая *** не е виждала?

fallback