Снимка: Булфото
fallback

Няма да бъдат предявени граждански искове срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров по делото срещу него за инцидента на летището във Варна в началото на 2014 г., съобщава БТА.

Oще по темата

Днес е новото заседание по делото, в което Сидеров е обвинен в хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на полицая Костадин Колев.

Последният пожела да бъде частен обвинител, но няма да търси обезщетение от Сидеров. Депутатът не дойде днес в съдебната зала, но законът не го задължава, тъй като прокуратурата предлага той да бъде глобен.

До разследването срещу националиста се стигна, след като на 6 януари 2014 година по време на полет от София за Варна, френско аташе обвини лидера на "Атака" в обидни реплики, а полицай от аерогарата във Варна – че го е ударил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 9 години

Жалка картинка, нападаш полицай и ти се разминава като нищо, а най-смешното е че тове *** говори за справедливост...Много ми е интересно малоумния за щастие не повече от 1% процент от народа електорат на този *** какво ще кажат.

32

кали

преди 9 години

АТАКА !!! САМО АТАКА !!! ПАТРИОТИ !!!!

31

дядката

преди 9 години

До Атакист ти добре ,ли си ,бе момче- "единствено достъпен за Европа ресурс" хахаха Европа се захрана с този "ресурс" от 6 (шест) места въпреки инвазията -по-точно желанието за инвазия на "газпром" . Забравихте,ли какво стана с газовото находище край Ловеч? Ще ви припомня- купи го фирма на "Газпром" и го ЗАТАПИ. За да можем да им купуваме най-скъпо газа от целия ЕС.

fallback