Пребитият Румен. Снимка: Dnes.bg
fallback

На двама от футболните фенове, участвали в побоя над 16-годишния Румен Койчев в Пловдив, прокуратурата налага надзор от инспектор в Детска педагогическа стая.

Oще по темата
Двамата са на 16 и 17 години, съобщи говорителят на Районната прокуратура Атанас Илиев пред „Фокус“.

На други двама, които са 18-годишни, ще бъде наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ от по 1000 лева. Очаква се това да стане следобед.

Футболни фенове пребиха 16-годишния младеж в пловдивско заведение в събота. Организирана агитка от 30 души нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт.

Тежко пострада 16-годишният Румен Койчев, който в следствие на побоя си е глътнал езика. Само бързата намеса на непознат мъж е спасила момчето.

За нападението бяха арестувани 8 души. Прокуратурата в Пловдив повдигна обвинения на четирима.

От обвинението увериха, че делото ще бъде приключено в много по-кратки от предвидения в закона двумесечен срок.

По делото, разпоредено лично от главния прокурор Сотир Цацаров, работят двама разследващи и наблюдаващ прокурор.

До момента са извършени между 30 и 40 разпита. Засега няма да бъдат повдигани обвинения на други лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

са

преди 9 години

Освен това, въпросния ***, дето са го набили може и да е бил с провокативна тениска, но това не го прави престъпник. Това, че сбирщина *** без бъдеще са го пребили, вече е престъпление. ***.

13

do 11 i 12

преди 9 години

*** безмозъчен, навярно и ти си представител на най-тъпата *** в нашето общество, която е наравно с *** и политиците - футболните хулигани. Ще го обобщя, за да може мозъчната ти клетка да го асимилира - вие сте най-обикновени 0лигофрени без бъдеще, чиито живот се изчерпва с насилие и футбол. Кои сте вие, дето излизате по улиците? Излизате не заради кауза, а защото е поредния шанс да се сбиете с фуражките и да се поснимате за новините. Вие сте обикновени престъпници. Псевдопатриоти!

12

Анонимен

преди 9 години

И мили бездушници не забравяйте , че когато *** изнасилат баба ви или наръгат дядо ви , това са хората , които излизат на улицата . Излизат готови да бранят националната чест , както биха постъпили едни истински Българи. Вкарайте ги тях в затвора , а *** вкарайте в домовете си.

fallback