14

са

преди 9 години

Освен това, въпросния ***, дето са го набили може и да е бил с провокативна тениска, но това не го прави престъпник. Това, че сбирщина *** без бъдеще са го пребили, вече е престъпление. ***.

13

do 11 i 12

преди 9 години

*** безмозъчен, навярно и ти си представител на най-тъпата *** в нашето общество, която е наравно с *** и политиците - футболните хулигани. Ще го обобщя, за да може мозъчната ти клетка да го асимилира - вие сте най-обикновени 0лигофрени без бъдеще, чиито живот се изчерпва с насилие и футбол. Кои сте вие, дето излизате по улиците? Излизате не заради кауза, а защото е поредния шанс да се сбиете с фуражките и да се поснимате за новините. Вие сте обикновени престъпници. Псевдопатриоти!

12

Анонимен

преди 9 години

И мили бездушници не забравяйте , че когато *** изнасилат баба ви или наръгат дядо ви , това са хората , които излизат на улицата . Излизат готови да бранят националната чест , както биха постъпили едни истински Българи. Вкарайте ги тях в затвора , а *** вкарайте в домовете си.

11

Анонимен

преди 9 години

Кви режими кви затвори бе бездушници комплексирани. Постоянно се случват такива работи ,но в случая мама като е журналист и дай да раздухваме. Не може да ходиш с такава фанелка и да са правиш на хулиган , а после да плачеш пред цяла България, че са та ошамарили. Така са в момента нещата младите на Локомотив са мн подготвени и организирани. Заешките сърца не могат да им стъпят...

10

ne4o

преди 9 години

vbox7/play:e73b16973f еи така трябва да е и в нашите затвори..затвори ги с такъв режим само за един месец ..и после да видим дали ще си помислят да направят някоя бела

9

читател

преди 9 години

Много тежка присъда. Жестока.Съдиите не са хора.Трябваше да им присъдят компенсации за загубеното време, за рисковата работа, за натъртените ръце и крака.Нямат милост съдиите.

8

Анонимен

преди 9 години

А същия румен се появява по нова тв с фланелка Циклон Б за Сектор Б... Жалко за момчетата че са осъдени, този явно си го е търсил

7

Анонимен

преди 9 години

Пак добре, като не са накарали Румен да им плати пари, че са се почивствали обидени! Както редовно нашите съдии, карат жертвите на побой, грабежи, защитиви собственоста си да плащат на разни престъпници! Няма такава съдебна система по цялото земно кълбо!!!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

Аз ли нещо съм *** или цялото това с тия 1000лв. гаранция ми се вижда пълен абсурд?!

5

Анонимен

преди 9 години

Стига с тази "демокрация"!Престъпниците да бъдат наказани с ефективни присади!Само така ще се озаптят!

4

ebb

преди 9 години

майко мила тия под мене и 3- мата са мнооо зле

3

затвор

преди 9 години

Трябва ефективна присъда от много години затвор. Само така престъпниците в България ще бъдат озъптени. Нашите съдилища, за съжаление, раздават непрекъснато условни присъди. Това няма никакъв ефект.

2

факт

преди 9 години

Боят в полицията трябва да стане задължителен !!

1

Анонимен

преди 9 години

абе хвърляйте ги на затворниците,те знаят какво да ги правят