Архив: Булфото
fallback

Районна прокуратура-Перник е повдигнала обвинение на две лица за нанесения побой на телевизионен екип в местна дискотека, съобщи говорителят на прокуратурата Галина Антова.

Вчера четиричленен екип на TV7 беше нападнат и пребит в дискотека в града, а техниката на медията потрошена. Журналистите са разследвали търговия с наркотици. Единият от операторите е бил нападнат от четирима, въоръжени с бухалки и боксове.

Журналистът е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му е била счупена до неузнаваемост. За нападението полицията задържа петима души.

Oще по темата
Двамата обвинени ще отговарят по член от Наказателния кодекс за нанесени средни телесни повреди по хулигански подбуди на оператора Иван Китанов. Те са задържани за 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане до съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража" на двамата. Все още се изготвят медицински и технически експертизи.

Полицията продължава издирване и на други лица, виновни за побоя и счупената техника.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 години

Винкело не прощава. В Перник тия номерца със скритите камери не минават. Който се прави на тарикат - логично изяжда кютека.

5

Нема начин

преди 9 години

Тия работи стават законно със СРС.Тук става въпрос за явна провокация от страна на репортерите и така наречената гражданска организация.Не може да отидеш в Перник в нощно заведение, да снимаш със скрита камера и да не осъзнаваш,че ако те гепят ще те спукат от бой.И те са го знаели и затова са подготвили втори екип който да заснеме боя.

4

jj

преди 9 години

....по 140 лв. глоба....

fallback