6

Анонимен

преди 9 години

Винкело не прощава. В Перник тия номерца със скритите камери не минават. Който се прави на тарикат - логично изяжда кютека.

5

Нема начин

преди 9 години

Тия работи стават законно със СРС.Тук става въпрос за явна провокация от страна на репортерите и така наречената гражданска организация.Не може да отидеш в Перник в нощно заведение, да снимаш със скрита камера и да не осъзнаваш,че ако те гепят ще те спукат от бой.И те са го знаели и затова са подготвили втори екип който да заснеме боя.

4

jj

преди 9 години

....по 140 лв. глоба....

3

Анонимен

преди 9 години

С тази бухалка хората забогатяха и днес ги виждаме политици, устремени към властта. Журналистите се правят на полицаи, а полицаите на журналисти.Всичко е както трябва в обрулена държава, в която вместо да почитат, хулят девети септември. Такива юнаци по татово време щяха вместо бухалка да въртят чевръсто лопатата и кирката.

2

Анонимен

преди 9 години

Аз за това си нося пистолет в колата. Не мога да набия някой 120килограмово прасе, обаче така мога да му гръмна краката че трудно да ходи прав до тоалетна. Да ме набият, изкарвам си едно медицинско и в следващите 24 часа отиваш, стреляш го като пич. После в съда се води че си в състояние на афект, излязъл си от болницата, разкарвал си се и случайно след като си срещнал въпросния тарикат, той пак те е нападнал, но този път вече го гърмиш по колената.

1

Георги

преди 9 години

Какво може да очакваш от корумпираните ляйняни полицаи. Разследвали.. ***. Вместо те да гонят дилърите на наркотици. Ама как да ги гонят, те големите сделки с наркотици се осъществяват под наблюдението на полицията.Тая керлива държава не знам кога ще се оправи. Писнало ми е от некадърници - далавераджии. Иначе побоиниците големи тарикати - 5 човека бият един с бухалка ! БРАВО БЕ ! Големите сте мъже.. прасета. Тъпчат химии от големите бидони по фитнес залита и после - мутри. ***!