Стефана Савова. Снимка: БулФото
fallback

Окръжният съд във Велико Търново ще заседава по дело, образувано по жалба на майката на стрелеца от Лясковец Петко Савов – Стефана.

Oще по темата
Делото е против определение на Районния съд в Горна Оряховица, с което е допусната съдебно-психиатрична експертиза на 76-годишната жена.

Районният съд в Горна Оряховица постанови тройна психиатрична експертиза за майката на стрелеца от Лясковец в началото на април. Заседанието по жалбата й ще се проведе на 11 април от 11.00 часа.

На 14 март Савов стреля срещу служители на полицията, предприели спецакция срещу него заради заплахите, с които от две години той тормозел децата от близкото училище.

Барикадиралият се в дома си мъж уби един от спецполицаите, които се опитваха да отнемат незаконното му оръжие, и рани други трима.

В края на март Савов, който също беше ранен при акцията, бе транспортиран от Великотърновската болница в Затворническа болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

не на злобата

преди 10 години

Само че има убитиКакво да прави полицията като някоя мутра стреля по децаЗа какво плащаме данъциВсяка луда да насъсква синовете си срещу децата лиНавремето във Варна едно такова злобно бабе беше насъскало внука си срещу един клошар,който спял на площадката в блокаВнукът уби клошара,който се оказа с влиятелни близки и момчето лежи в затвора за убийство,а бабата си е на свобода. Не й завиждам.

14

до мина

преди 10 години

Мина не се минава през трупове нищо че предстоят избориСъс смъртта шега не бива

13

Анонимен

преди 10 години

Кой я лъже тази женаИма убити хораКой има право да стреля по полицаиДа има да вземаНякой си прави ПиАр на гърба на лудата

fallback