Снимка: Булфото
fallback

Софийският градски съд остави в ареста обвинените за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова.

85-годишната Надежда Куцкова беше убита в дома си в Новогодишната нощ. В мотивите си магистратите посочиха, че има опасност двамата мъже да се укрият.

Oще по темата

Пред съда 26-годишните Велик Скорчев и Станислав Маламов обявиха, че съжаляват и че не са допускали, че с действията си ще причинят смъртта на възрастната жена.

На заседанието стана ясно още, че двамата са направили пълни самопризнания.

Били заловени в Слънчев бряг, а справки от клетките на мобилен оператор доказвали, че мъжете са се намирали на мястото на убийството в новогодишната нощ.

И двамата мъже са с криминално минало и имат присъди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

готин

преди 10 години

ееееееееее кофти и то много,по чл 116 до живот,ще има да размисляват,там много ама така е като няма в главата сиво вещество мн кофти

42

Усмивката

преди 10 години

Силата на наказанието не се състои в неговата строгост, а в неговата неизбежност. Ако няма възможност с подкупи, процесуални врътки и адвокатски трикове извършителите да избягват наказанието, тогава силно ще се замислят преди да извършат престъпление. Трябва да има принцип - влизаш в затвора. Никакви помилвания, съкращения на наказанието и т.н. Трудът в затвора да е задължителен. Ако не желаеш да работиш, три дни да ти се броят за два. Ако няма работа по вина на затвора - тогава това не важи.

41

готин

преди 10 години

даааааааааааа така е кофти член,и то много доживот,мамка му мн мофти ама като нямаш акъл така е

fallback