Алексей Петров. Снимка: Булфото
fallback

Софийски градски съд уважи молбата Алексей Петров да пътува в чужбина. Той ще бъде в Австрия за лечение от 16 до 19 януари. Подсъдимият по делото „Октопод” имал назначени изследвания в клиника.

Съдия Румяна Ченалкова обясни, че на Петров многократно е било позволявано да пътува, винаги се е връщал навреме и не е пречел на хода на делото.

Обвиняемите по делото са Алексей Петров, Антон Петров, Кирил Топалов, Марчело Джотолов, Янко Попов, Цеко Йорданов. Според прокуратурата те са били част, а някои от тях са ръководили организирана престъпна група, която чрез използване на сила или внушаване на страх сключва сделки или извлича облаги.

Днес по делото „Октопод” бяха разпитани свидетели, след като последното заседание се провали, защото съдията не се яви поради здравословни проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 10 години

Трактора е галеничето на съдебната ни система...Щом започнат дело с него....той се "разболява"...Сега пък го пускат на Запад да се "лекува"... за "по-сигурно"...Нали маминия е спонсор на гоце и сие....Нещастна България...мутра до мутра и в правителство и в народното събрание и извън него....Няма управия-плюл съм в тази оресия

19

sokrat62

преди 10 години

Баси, всички български престъпници болни бе, кво става в тая държава, Маргина с дискова херня, Трактора на бани в Австрия, щото в българско нема, Доган страдал от деменсия и нощно напикаване, другите пък неоткриваеми кат братя Галеви и Бисеров!!! Ами Октайчо дет му натрошиха кокалите публично нема ли да го пуснете, художника-иконописец нема ли кръвно??Станахме за смях пред света, бе господа съдии по-заприте се вашта м---а ***!!!!!!

18

ZORO

преди 10 години

Австрия е свърталището на всички комунисти, монополисти... от там навремето течеше трафика на забранени стоки за соц. страните. Този за какво ще се лекува... за да издържи доживотната си присъда ли ? Застреляйте го.

fallback