20

Анонимен

преди 10 години

Трактора е галеничето на съдебната ни система...Щом започнат дело с него....той се "разболява"...Сега пък го пускат на Запад да се "лекува"... за "по-сигурно"...Нали маминия е спонсор на гоце и сие....Нещастна България...мутра до мутра и в правителство и в народното събрание и извън него....Няма управия-плюл съм в тази оресия

19

sokrat62

преди 10 години

Баси, всички български престъпници болни бе, кво става в тая държава, Маргина с дискова херня, Трактора на бани в Австрия, щото в българско нема, Доган страдал от деменсия и нощно напикаване, другите пък неоткриваеми кат братя Галеви и Бисеров!!! Ами Октайчо дет му натрошиха кокалите публично нема ли да го пуснете, художника-иконописец нема ли кръвно??Станахме за смях пред света, бе господа съдии по-заприте се вашта м---а ***!!!!!!

18

ZORO

преди 10 години

Австрия е свърталището на всички комунисти, монополисти... от там навремето течеше трафика на забранени стоки за соц. страните. Този за какво ще се лекува... за да издържи доживотната си присъда ли ? Застреляйте го.

17

Анонимен

преди 10 години

ей този трябва да ни стане премиер, хем е умен , хем си има и парите, обаче никой никога няма да допусне да влезне в политиката ,защото знае вероятно много неща и би объркал много интереси.А сега ми слагайте минуси *** такива.Този поне не ми се вижда лицемерник както Боленчо дето хем беше срещи останалите, хем се съюзи с тях.

16

BOC

преди 10 години

Едно мнооого голяммо благодаря за проявената "човечност" от антибългарския съд! А за оня човечец (иконописа), дето застреля ЗАКОННО един *** опитал се да го убие и окраде, питам АЗ, ЗАЩО НЯМА СЪЩОТО ПРАВОСЪДИЕ?!????

15

Анонимен

преди 10 години

Ще кара ски...

14

Анонимен

преди 10 години

Ама това дело още ли не е прекратено?!?:))) Нема такава държава.

13

?!?

преди 10 години

Ей за това онзи в Бургас направо от стреля банкерката. Не го оправдавам. Но е ясно, че взема правосъдието в свои ръце.

12

Анонимен

преди 10 години

При Бойко не беше осъден, ама поне изкара 3 години по арести. Шефът на мафията, няма какво да го защитавате, освен ако нямате ползи от пресътпността.

11

селски доктор

преди 10 години

Сигурно пак ще му правят масажи на кутрето на ръката, много го боли, горкият, такава стрелкаща болка, чак до петите му стига, не може да ходи без патерица. Ако и лечението в Австрия не помогне, предлагам да го полекуваме по селски, бой с тояга на голо докато излезе болежката, гарантирам бързи резултати.

10

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ще ходи на...бани,в Баден Баден,но да не кара...ски,а само кънки,като удари преди това,една...баденска ичкия.

9

qwerty11

преди 10 години

пишете го духнал.....Галеви вече слагат масата

8

кгб

преди 10 години

ей на шестия месец след като взеха властта го пуснаха аз си мислех че много по-рано щяха да проявят дебелеочието си *** сега ще го оправдаят ще му посочат подходящите хора които да наеме и да организира нова група за престъпления която да обира хората чрез рекет измами и контрабанди та да могат всички червени верни елементи по веригата да си получават подкупчетата редовно

7

Мачолюб

преди 10 години

Мачът между отборите на "Тиквата" и "Трактора" ще е голям кеф!

6

Анонимен

преди 10 години

Не се пенете, другари от Боковата мафия! С какво Цецо е по-различен от Алексей, та обикаля Европата като настинал кон? Стига с двойния аршин на ченгета от ДС и обслужващ персонал на Партията (БКП има предвид, нали тя се пишеше с главна буква?). Трябва да го знаете това, защото всички сте "продукт" на комунизма, развален ама продукт! Стига и с антикомунизма, смешници! Знаем ви кои сте, какви сте и за какви се мислите! Лъжите и манипулациите са до време, а наглостта и простотията вечни!

5

Анонимен

преди 10 години

разправяйте ми след това ,че комунистите не са мафията! Като се върне,ще се окаже,че е чист като утринна роса и ще го пуснат.След това ще приемат поправките в наказателния кодекс,където няма наказание ,,до живот'' и Сумиста ще се окаже и той на свобода....долна ***-унищожихте държавата!!!!!

4

Debora1

преди 10 години

Всички български подсъдими и затворници ли имат право на лечение в чужбина ?

3

Hans Rus

преди 10 години

Предполагам след това ще разпусне на Карибите, както се полага...

2

ББ

преди 10 години

Еййй не се оправи това момче, хем миналата година го пратих на СПА процедури с всички удобства в... Банкя при аверката на Пешо Сумиста. Като се върна на власт ще го пратя на рехабилитация при братя Галеви.

1

stanick

преди 10 години

Зле изглежда има нужда дано се оправи