Охранителят Петко Еленков. Снимка: Булфото, архив
fallback

Състав на Софийския градски съд остави в ареста охранителя Петко Еленков, който застреля 16-годишния Велин Стоянов при опит за кражба в депото в "Подуене".

Според съда има обосновано предположение за авторство на извършеното деяние, както и има опасност Еленков да се укрие или да извърши друго престъпление.

Oще по темата
16-годишният Велин Стоянов бе застрелян с ловна пушка на 2 март в хладилно депо в столичния квартал „Подуяне", а неговият приятел - 14-годишният Камен, беше ранен в краката.

Двете ромчета се бяха промъкнали в депото с намерение да крадат железа.

Районът обаче се охранява от частна охранителна фирма. 50-годишният Петко Еленков видял момчетата, призовал ги да спрат, но след като те отказали, открил стрелба.

Велин е убит на място, а неговият приятел Камен е ранен в крака и е закаран в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Анонимен

преди 10 години

Говорим за роми, тръгнали да си бЕрат железо от охраняван склад!! И на тези години те са женени, че и деца имат, 'щото това били "особености" на етноса!! Всячески се защитават ромските набези срещу държавността, и пак питам - кой има интерес държавата да тъне в престъпност и да ги защитава, активно подкрепяйки криминалните прояви на този етнос?

85

XXL

преди 10 години

момче крадец?!?! Лот дъ фак ?? А иначе я ни откхрехни,кво ще му се случи бе А? Щото аз,като почтен гост на "Пандиз палаз" от време на време де.;) ще ти кажа шушумиго ..ЩЕ СИ ОТБИЕ НА *** докъто го заболят ръцете...Това ще се случи,балък !! Белия си е бял и е господар на маймуните,а *** ще си е *** и вечно ще играе по пръчката ..;)) Ха-ха-ха!

84

joro

преди 10 години

znaete li kakvo 6te mu se slu4i na toia v zatvora... poznaiteeeeeeeeeeeeeeeeee

fallback