Снимка: вестник "Преса"
fallback

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в криминалния регистър на МВР и се сдоби с полицейско досие, съобщава в. "Преса".

Изданието публикува и снимки, даже пръстовите му отпечатъци -  като доказателство за информацията си.

Цветанов е бил извикан в столичната полиция вчера, където му е направена полицейска регистрация с вземане на отпечатъци, ДНК и снимки.

В нея се вписват и личните данни - имена, ЕГН, адрес, дата и място на раждане, гражданство, пол, прякор, особени белези, татуировки и други.

Трябва да се отбележи, че по стандартите на МВР всеки, който попадне в регистрите на полицията, се води "криминално проявен" независимо дали има влязла в сила присъда или не.

Зам.-председателят на ГЕРБ попада в регистрите заради повдигнатите му обвинения.

Прокуратурата вече му търси отговорност за неупражнен контрол над използването на СРС.

Oще по темата
Държавното обвинение му подготвя и второ дело, което пък е за отказ от използване на СРС-та срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров.

Очаква се бившият МВР шеф да бъде привлечен като обвиняем по това дело утре, в 16.45 часа, когато е извикан на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

216

фсд

преди 10 години

До КГБНещастник си ти блюдолизецо!Аман от такива ибрикчиѝ,които обожават да лижат задниците на двамата си господари от герб!

215

Ладо

преди 10 години

Интересно - сакото му е веднъж с ляво, веднъж с дясно закопчаване...Нескопосан колаж, пичове, лъжат.

214

ivan

преди 10 години

Като гледам всички които имат власт и партиите които не са в парламента са срещу ГЕРБ и най вече срещу Цветанов. Явно докато бяха на власт ГЕРБ объркаха сметките на всички, особено Цветанов с операциите по задържането на Крокодилите, Наглите, Октопода, Килърите и други операции по контрабандата и наркотиците. И сега се мъчат да изсмучат от пръстите си някакво обвинение, като това последното, с което ще предизвикат смях пред народа. А по повод решението на Конституционният съд за изборите мисля, че друго решение не очаквах, защото, ако бяха касирали изборите трябваше да снемат имунитета на Цаца

fallback