216

фсд

преди 10 години

До КГБНещастник си ти блюдолизецо!Аман от такива ибрикчиѝ,които обожават да лижат задниците на двамата си господари от герб!

215

Ладо

преди 10 години

Интересно - сакото му е веднъж с ляво, веднъж с дясно закопчаване...Нескопосан колаж, пичове, лъжат.

214

ivan

преди 10 години

Като гледам всички които имат власт и партиите които не са в парламента са срещу ГЕРБ и най вече срещу Цветанов. Явно докато бяха на власт ГЕРБ объркаха сметките на всички, особено Цветанов с операциите по задържането на Крокодилите, Наглите, Октопода, Килърите и други операции по контрабандата и наркотиците. И сега се мъчат да изсмучат от пръстите си някакво обвинение, като това последното, с което ще предизвикат смях пред народа. А по повод решението на Конституционният съд за изборите мисля, че друго решение не очаквах, защото, ако бяха касирали изборите трябваше да снемат имунитета на Цаца

213

Накъде

преди 10 години

Купиха им две бронирани коли за около 1 милион на Цветанов и Борисов да ги пазят от "народната любов".Но от доскоро подчиненото му министерство явно не можа да се опазиТолкова ли нямаше за какво да даде ГЕРБ тези пари.Малко ли социални домове има.В момента е пълна анархия.Не искаме едните,но ревем и от другите.Явно само господ може да ни помогне,но той отдаван вече не е българин.

212

Много му отива портрета :) . От кога искам да му видя тази снимка - доживях !

211

Много му отива портрета :) . От кога искам да му видя тази снимка - доживях !

210

КГБ

преди 10 години

В момента ви управляват точно тези които заслужавате. *** народ, слаба държава. Пълни *** сте вие българите! Водят ви за носа както им е изгодно на ***. Заслужавате съдбата си и не се оплаквайте за мизерния си жалък живот който водите. Крадливо и мързеливо племе, което само ще се заличи от лицето на земята. Нещастници.

209

Алеко

преди 10 години

Червените сайтове си личат по заглавията. Никаква полицейска регистрация няма. Журналистите да бяха попитали в МВР. Той е отказал и очевидно е, че материалите в червените сайтове и вестници са били подготвени предварително. Както някои от същите медии станаха за смях като обявиха Бозов за кмет на Варна. Да, ама не!

208

Анонимен

преди 10 години

Защо не го проснаха на земята както правиха зрелищните операции ? И между другото тая снимка е най добрата която може да се направи на физкултурника.

207

Анонимен

преди 10 години

До az тя работата им се вижда навсякъде- държавния резерв, здравната каса, професионалните пенсионни фондове, калинки, авиоотряди, военни самолети и вертолети и още много други "работи" .

206

az

преди 10 години

в целия преход ГЕРБ бяха най-работещата партия.да вкарат Пеевски в затвора

205

Анонимен

преди 10 години

Убавец!! Другите престъпници много ша го аресат !!Забравили са да му дадат да държи табелка с номерче 6Цвъ Цвъ най-после при приятелчетата си от пандиза,ще се види със стари авериОбаче не го разделяйте от Боко Будиста!! И двамата от Братя Борисови трябва да са в панделата!!Цвъ Цвъ ще купи изборите,за да го направят кралицата на затвора

204

Обикновен

преди 10 години

Всичко ще се върне, другари.

203

Гражданин

преди 10 години

Браво Цветанов! Интересно, но нищочне намирам за Ивелин Банев в този сайт! Още веднъж: добра работа Цецо! Адмирации.

202

Аман от шарани!

преди 10 години

Не виждате ли, че е един исъщи кадър, обърнат огледално! Аман от шарани! Аман от елементарни манипулации!

201

Анонимен

преди 10 години

ЦВЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР СЕГА ДА ЗАПОЧВА ДА ПИЩИ КОЛКО РАБОТА Е СВЪРШИЛ ЗА 3.5 ГОД. НАГЛИ МАГЛИ ОТВИЛИЧАНИЯ НЕГОВИТЕ ПАРТНИОРИ ОТ ЦРУ И ТАКА НАТАТЪК И СЕ ДЪВЧЕ ЕДНО И СЪЩО ДО КОГА БЕ ЦВЪРРРРРРРРРРР....

200

прякора

преди 10 години

Видял Дянков-Цайсера ,че Цецо пиел чаша сок със сламка и му казал: Цветанов не си прави клизма на обществено място! И така Цветанов станал Цецо *** и профил и в анфас.

199

П_Петров

преди 10 години

Каква ирония на съдбата. Човекът, който щедро злоупотребяваше с израза "криминално проявен" , вече е "криминално проявен"."Днес в парламента криминално проявеният ЦЦ размени остри реплики с криминално проявения ВС на тема криминално проявения шев на БЕХ - ГХ, назначен от БСП).Каква държава, каква държавност!

198

stoian79

преди 10 години

CVETAN CVETANOV-PRESTAPNIK. I KATO ISTINSKI PRESTAPNIK DA PADNE NA PODA PO O4I ZA AREST.

197

Анонимен

преди 10 години

Е най после започна истинската операция НАГЛИТЕ Сега само требва да я довършат като ги затворат начело с боко и другата герберска крадлива пасмина