Антон Петров-Хамстера Снимка: Impact Press Group

Софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста Антон Петров-Хамстера, обвинен, че е ръководил престъпна група, която се занимавала с набирането на момичета за сексуални услуги.

Като довод съдът отбеляза, че може да се направи обосновано предположение, че Петров се е занимавал с тази дейност, а групата се отличавала с конспиративност.

Защитата на Петров твърдеше, че част от свидетелските показания за разкази по слух, но съдът не се съгласи с този довод.

Решението на апелативните магистрати е окончателно.

Хамстера беше арестуван заедно с Цветко Цветков и Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Основен свидетел по делото е манекенката Ралица Тодорова, близка на Йончев.

Още по темата
Според нея момичетата от агенцията са получавали по 600, 800 или хиляда лева за нелегалната си дейност в зависимост от продължителността на услугите.
 

Тодорова разказва още, че е чувала, че модната агенция е собственост на Антон Петров и голяма част от парите са отивали за Алексей Петров, чиято дясна ръка бил Хамстера.

Пред разследващите манекенката съобщила, че Мирослав Йончев й е споделял, че групата държи стриптийз барове, а някои чалга певици също са проституирали за тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase