Недим Генджев. Снимка: архив, Булфото
fallback

Районният съд в Кърджали осъди бившия председател на Висшия мюсюлмански духовен съвет Недим Генджев, затова че е наклеветил ексдепутата от ДПС Ахмед Юсеин.

Заради разпространението на неверни позорни твърдения Генджев ще трябва да заплати и 2000 лв. на Юсеин, постановиха магистратите. 

Съдебният процес започна през септември 2011 г. заради медийни изявления от страна на Генджев, че Ахмед Юсеин е бил замесен в присвояване на пари, предназначени за изграждане на джамии в област Кърджали.

В хода на процеса Недим Генджев не се отрече от думите си, но и не представи конкретни писмени доказателства, с които да ги подкрепи. 

Решението на съда подлежи на обжалване пред по-горна инстанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

до 42

преди 12 години

Вашият коментар е поредното доказателство за твърдението ми в Пост 40.Докато ние като хора изповядващи Исляма никога не бихма осквернили по никакъв начин Вашата Религия или Библията - Вие така наречените "християни" го правите защото не сте Християни. Вече сте заразени от Атеизма.Нямате нищо против разврата, наркоманията, хомосексуализма а единствено към иноверците.Съжалявам но не сте Християни.

36

До 40

преди 12 години

Ами идете тогава си направете талибанска държава по Персийският залив. $0 те години жалко , че чучи Адолф не можа да си довърши делата. Исляма е религия на нетърпимост и създадена от ненормални за ненормални ,а единственото достойно място за корана е на пирона в тоалетната.

35

Анонимен

преди 12 години

тоя "сайт" ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е БГ

fallback