37

до 42

преди 12 години

Вашият коментар е поредното доказателство за твърдението ми в Пост 40.Докато ние като хора изповядващи Исляма никога не бихма осквернили по никакъв начин Вашата Религия или Библията - Вие така наречените "християни" го правите защото не сте Християни. Вече сте заразени от Атеизма.Нямате нищо против разврата, наркоманията, хомосексуализма а единствено към иноверците.Съжалявам но не сте Християни.

36

До 40

преди 12 години

Ами идете тогава си направете талибанска държава по Персийският залив. $0 те години жалко , че чучи Адолф не можа да си довърши делата. Исляма е религия на нетърпимост и създадена от ненормални за ненормални ,а единственото достойно място за корана е на пирона в тоалетната.

35

Анонимен

преди 12 години

тоя "сайт" ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е БГ

34

Анонимен

преди 12 години

Помаците са много добри хора. Те са запазили своите обичаи и традиции благодарение на Исляма.След независимостта си Българската Държава и Православната Църква са опитали да ги обърнатв Християнството но не са успяли.Днес голяма част от християните в България са забравили за традициите, морала и честта.Развратът, чалгата и простащината са превзели тези чувства.Макар и да има изключения при мюсюлманите нещата са доста по различни.Никой няма право да обижда Помаците а трябва да им завижда.Те не се поддадоха на "модата" и все още повечето от тях са запазили своите традиции.Вижте до какво доведе приемането на Исляма от албанците.Бяха малък балкански народ а сега имат перспективата да са един от големите народина Балканите.Докато Ислямът допринесе малките народи да се умножат големите Християнски народибавно но сигурно си отиват.Примери много на Балканите. Вижте демографската картина в Македония и България.Вижте какво стана с Косово и Сърбия.Прекалената толерантност на Християнството ще доведе до нейното унищожение.Като казвам "толерантност" нямам предвид толерантност към другите религии а Толерантносткъм атеизма най вече. Защото атеизмът разрушава вярата а оттам и моралните ценностикоето довежда до бавно и безславно самоунищожение.

33

До 34

преди 12 години

Малко *** и *** имаме ,а да даваме привилегии и на помаклъка. Нищо не са страдали , защото са сложили феса веднага. Те са кирта по тялото на България. И ти си от тази ***. Защо другите българи не са сложили фесове? Да не са били тогава всички те по чужбина?

32

do nomer 4

преди 12 години

Абе като не те интересува не кометирай бе нищожество.Под всяка рубрика все едно и също "нас какво ни интересува нормалните хора"Отвори си някакъв порно сайт и гледай щом си от "нормалните" хорада ви *** задръстените *** да ***

31

крушка с опашка...?

преди 12 години

Недим,Доган Местан ,...и цялото ДПС= ДС.......?Така стоят нещата в Бг ...!Да му мисли ---електоратът!И при тях надделя ..............МАТЕРИАЛНОТО НАД ДУХОВНОТО .....!

30

Историк

преди 12 години

Утре, 4 януари 2012 г., се навършват 134 години от освобождението на гр.София от турско робство.Празнична програма:- 10:00 ч. Благодарствен молебен в църквата Света Неделя. Изборът на храма е историческа даденост в присъствието на самия генерал Гурко, още при влизането в града, в него се е състояла първата заупокойна служба в памет на загиналите;- 10:30 ч. Литийно шествие от храм Света Неделя до Паметника на Цар Освободител и празнично биене на камбаните на централните софийски храмове;- 11:00 ч. Поднасяне на венци и цветя пред Паметника на Цар Освободител;- 11:30 ч. Празнична програма пред Паметника на Българския опълченец с участието на актрисата Василка Сугарева, певицата Джина Иванова и ученици от столични училища.

29

до 31

преди 12 години

ей ***, помаците са най-изстрадалите от всички българи.. бас ловя, че ако ти сложа главата на дръвника ще си промениш вярата, пола и всичко, което аз реша.. тесногръда, плиткоумна гнида. Бъгларските мюсулмани трябва да бъдат трайно приобщени към България.. В северна Гърция има хиляди помохамеданчени българи, на които се предлага турско гражданство и безплатно обучение в Турция... Бъглария нехае за синовете и дъщерите си!

28

Анонимен

преди 12 години

този грозник е по-бял от повечето българи.. за 500 години много хора си смениха вярата да отърват дръвника.. който е сляп за това ./.

27

до 21

преди 12 години

преди да се закатериш с буркана мас по покрива на джамията, да вземеш да понаучиш малко по-добре българския, че ще те объркат хората с някой арапин, израелец или арменец :)

26

Анонимен

преди 12 години

Най голямата *** са ПОМАЦИТЕ. За да отърват ножа са сисложили челмата и генетично се предава за тях- лицемерието, мазнотията , първенющината и гъзолизничеството.

25

Али ОбРеза

преди 12 години

Не обиждайте братята *** , защото когато кажете лошо за тях все едно обиждате бобайко ми.

24

тръъъц

преди 12 години

На снимката някой е пръднал и е замирисало на развалено овче .

23

ХА ХА ХА

преди 12 години

ТОВА е лицето на мюслитата във БЪЛГАРИЯ

22

Петко войвода

преди 12 години

Ах че мазен!!!Дай снайпера.

21

прасчо

преди 12 години

Един път ми се наложи да пътувам с рейс на фирма НЕГИМА,стана скандал заради грубото и гадно отношение на персонала.........поразрових тук-там....и се оказа,че фирмата е на Генджев,а НЕГИМА е съкращение от НЕди Генджев ИМАм.....представете си що за човек е туй кюфте.......

20

до Селянин

преди 12 години

на турчеещите се *** в това ЖАЛКО подобие на новинарски сайт им е разрешено всичко

19

до 22

преди 12 години

На жена ти купи ли нови шалвари за празниците та да си ги носи над анцунга дето го сваля само до *** като ходи?

18

до 21

преди 12 години

ха ха ха ти си бил голям какаванин чедо на сатаната,долно мизерно българо-***!такива хора като теб с радикално мислене са повечето атейсти!един ден станем ли силни всичките до суша