Лазар Колев. Снимка: Dnes.bg
fallback

Пловдивският апелативен съд насрочи делото за убийството на сестрите Белнейски за 15 септември. Това съобщи адвокат Димитър Марковски.

По думите му бързо ще бъдат изготвени доказателствени искания пред съда и в кратък срок ще стане ясно дали те се приемат.

Oще по темата

Исканията са да се направи експертиза за автентичност на ноктите на двете момичета, защото за тях според защитниците на обвиняемия Лазар Колев има доста противоречива информация.

Защитата на Колев отново ще пледира "невинен" по всички обвинения, категоричен бе Марковски пред "Дарик".

Адвокатът обяви, че ще настоява делото да бъде върнато на първоинстанционния съд за преразглеждане "заради груби нарушения по време на процеса".

Защитата на Колев ще поиска още пред Пловдивския апелативен съд да бъдат изслушани СРС-та, за които прокуратурата твърди, че са изготвени от подслушвателните устройства, монтирани в якето на ключовия свидетел по делото Владимир Славов - Иширковеца.

На 11 юни Пазарджишкият окръжен съд постанови доживотна присъда без право на замяна на Лазар Колев за жестокото убийство на сестрите Белнейски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

rumen221

преди 12 години

Приятели,Примитивите от полицията на Запалката продължават да ни смятат за ***..., защото делото е пълно с идиотщини1. Момичетата си тръгват от "купона" ей така... - безпричинно... (извикани са на адрес)2. Качват се посред нощ в колата на напълно непознат... (бияча на вилата, изпратен да ги вземе)3. "Непознатия" ги кара на "адрес"..., на негов познат, а момичетата едва ли не са го молили за това... (полицията не иска да разследва кой е той и кое е мястото въпреки, че убийството не е извършено на мястото където ги намрат...)4. "Непознатия" на момичетата изнасилва по-голямата... и след това просто ей така безпричинно я убива... 5. "Непознатия" на момичетата се връща в дома на приятеля си, за по-малката..., изнасилва я и нея до трупа на сестра и, после убива и нея (малката явно само е доубита там, преди това момичетата са размазани с джип върху стената на вилата, което беше доказано от САМОУБИТИЯ експерт)6. Непознатия, доубил малката сестра изпада в депресия Нормално, трябвало е да изхвърли два трупа, а се е наложило да доубе малката7. всичко по-горе, а и ДНК измамите са даказателство, че ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ може да си го позвали, а това могат да го направят само няколко души в държавата ни Подкупа от 500 000 евро е по-голям дори от парите за убийството на Б.Борисов и такъв подкуп е по силите на не повече от десетина души в БългарияИзвод:Примерно Запалката е имал тази власт и прекия достъп до хората с парите Примерно, де- Намирането на истинския извършител е детска игра. Но не и в България, не и при това правосъдие!!!

40

Дона

преди 12 години

Напълно поддържам версията на 26,логично е че сестритеса отсранени,защото са неволни свидетели на нещо,което не е трябвало да видят.Не знам как доказа прокуратурата че Колев е извършил сам двойно убийство и колко са убедителни фактите.Това момче е жертва и нищо повече.И друг път съм писала,кога ще се потърси отговорностот родителите за тяхната безотговорност.??????Две момичета липсват от дома и те три дена не ги търсят,"мислели че са при баба си"???А иначе търсят право?

39

Хмм

преди 12 години

Абе то стана ясно, че никога няма да се разбере истината ... Ако някой очаква това да се случи, успех! Толкова години минаха, какви ли не хипотези и обвинения и новопоявяващи се "доказателства" ли нямаше. И какво е ясно в крайна сметка, че аз нещо не разбирам ?!

fallback