Снимка: архив Булфото
fallback

Софийският градски съд глоби с 1000 лева един от подсъдимите по делото за смъртта на студента Стоян Балтов, тъй като не се яви на съдебното заседание.

Адвокатът на Александър Данаилов съобщи, че говорил с дядо му, който казал, че сутринта внукът му тръгнал към Съдебната палата. Възрастният човек обаче не знаел защо внукът му не се явил в съдебната зала.

Самият Данаилов пък нямал мобилен телефон, за да се свърже защитата с него. Следващото заседание по делото е на 3 юни.

Данаилов се явяваше редовно на всичките съдебни заседания досега и заради това не беше обявен за издирване.

Адвокатът му съобщи, че е разговарял с дядо му, от когото научил, че младежът е тръгнал към Съдебната палата. Ако има основателна причина да не се яви днес, подсъдимият трябва да представи документ за това до следващото заседание, което е през юни.

Припомняме, че Стоян Балтов беше пребит до смърт в края на 2008 година пред дискотека „Амнезия“ в Студентския град. Подсъдими за жестокото убийство са Вили Георгиев, Светлозар Стоилов и Александър Данаилов.

След инцидента дискотеката беше съборена, тъй като се оказа незаконна.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Jitan

преди 13 години

Бутнато куче с кола-200лв.глоба !Убит човек -колкото 5 кучета !!!! Еб-м ти и демокрацията !!!!!!!!!!!!!!!!

20

анонимен

преди 13 години

Това е най-вече гавра с близките на момчето. С нещастната му майка, която лятото на 2009 г. крещеше на ония:Защо ми убихте детето *** мръсни?!Която ги наказа с думи, не мога да кажа кълнеше. Тя каза: Не искам смъртно наказание за тях. Искам да останат живи за да ги боли. Права е! Тях трябва да ги боли, докрая на живота им да ги гризе съвестта за това, което са направили. Но съдът няма уважение към нещастието на тези родители и затова налага някаква смешна глоба от 1000 лв. на един май убиец.

19

анонимен

преди 13 години

За съжаление убийците на това момче не отнасят наказанието си. Трябва доживотен затвор. Просто е много лошо това-глоба 1000 лв. Този човек е вероятният убиец на Стоян Балтов. И други случаи има, които компрометират българския съд. Много го компрометират. И аз се съмнявам, че ще ги осъдят щом не са го направили досега. Какво значи глоба 1000 лв. аз не мога да са си обясня?! Не знам и винаги се изумявам макар че случаят не е първият. Не бива да свикваме с това съдът така да се гаври с народа.

fallback