Снимка: БГНЕС
fallback

Борислав Секулов – подсъдим заедно със Златомир Иванов – Баретата, по делото за наркогрупа, припадна в Съдебната палата.

Инцидентът е станал в килиите, където арестантите стоят под стража, преди да бъдат доведени в съдебната зала. От охраната са повикали лекар и Секулов е бил свестен.

За случая се разбра в началото на следобедното заседание по делото, след като адвокат Цветелина Николова, която защитава Секулов, попита съдия Петър Гунчев имало ли е подобен инцидент и той отговори, че е уведомен за него.

Здравословното състояние на Борислав Секулов е тема на последните няколко заседания на Софийския градски съд по делото срещу 21-членната група.

Вече няколко експертизи не могат да установят точно от каква болест страда. На заседанието в сряда бе приета последната експертиза, според която той не е шизофреник. Вещите лица обаче не бяха категорични за другите му проблеми и казаха, че са нужни още изследвания.

Oще по темата

Самият Секулов каза, че при изследванията не е бил под постоянно лекарско наблюдение, а е посетил болници няколко пъти за кратко време.

Борислав Секулов е с постоянна мярка „задържане под стража“. Очаква се в петък да стане ясно дали съдът ще определи по-лека мярка.

Днешното заседание приключи бързо, след като поредният анонимен свидетел, който трябваше да даде показания срещу групата на Златко Баретата, не се яви. В съдебната зала не дойдоха и останалите свидетели, призовани от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Дона

преди 13 години

Да не се притесняват,Пак ще се окаже че няма достатъчнодоказателства...И те са хора вижте как се получава че щом влязат вдигат кръвно,имат сърдечни проблеми и после у дома под "гаранция" и остават без гаранцияСъдията пък педофил?? колко е интересно у дома???

23

Helzo

преди 13 години

По - голям цирк от това не съществува.Можеш да отидеш там само за да гледаш сеира и ще те изгонят защото се чупиш от смях.А БЕ ВИЕ В РЕД ЛИ СТЕ.Припадания, експертизи, никой ли не му влиза поне малко в размътеното сиво вещество, дето има толкова малко гънки, че муха да кацне ще се разчекне, че това е опит за забавяне за да изнудят свидетелите?

22

Анонимен

преди 13 години

Тази снимка от коя дискотека е? Боже пази България !Във всяка що годе нормална държава тези *** биха получили по 2-3 годинки автоматично заради държанието си в така наречената съдебна зала.ТО нито е съдебна нито е зала нито съдии има .В БГ професията съдия трябва да се замени с РУШВЕТО-СЪБИРАЧ .Те действително не правят нищо друго

fallback