Снимка: БГНЕС

Борислав Секулов – подсъдим заедно със Златомир Иванов – Баретата, по делото за наркогрупа, припадна в Съдебната палата.

Инцидентът е станал в килиите, където арестантите стоят под стража, преди да бъдат доведени в съдебната зала. От охраната са повикали лекар и Секулов е бил свестен.

За случая се разбра в началото на следобедното заседание по делото, след като адвокат Цветелина Николова, която защитава Секулов, попита съдия Петър Гунчев имало ли е подобен инцидент и той отговори, че е уведомен за него.

Здравословното състояние на Борислав Секулов е тема на последните няколко заседания на Софийския градски съд по делото срещу 21-членната група.

Вече няколко експертизи не могат да установят точно от каква болест страда. На заседанието в сряда бе приета последната експертиза, според която той не е шизофреник. Вещите лица обаче не бяха категорични за другите му проблеми и казаха, че са нужни още изследвания.

Още по темата

Самият Секулов каза, че при изследванията не е бил под постоянно лекарско наблюдение, а е посетил болници няколко пъти за кратко време.

Борислав Секулов е с постоянна мярка „задържане под стража“. Очаква се в петък да стане ясно дали съдът ще определи по-лека мярка.

Днешното заседание приключи бързо, след като поредният анонимен свидетел, който трябваше да даде показания срещу групата на Златко Баретата, не се яви. В съдебната зала не дойдоха и останалите свидетели, призовани от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase