Снимка: БГНЕС
fallback

Върховната касационна прокуратура е отменила постановлението, с което разследването срещу Алексей Петров бе отделено от основното дело срещу групата "Октопод".

Това съобщи БТА, като се позова на източници от прокуратурата.

Oще по темата

Постановлението е от понеделник.

То идва дни след като при гледането на мярката за неотклонение на Петров Апелативният съд постанови, че отделянето на материалите е извършено незаконосъобразно.

През юли прокурор Светлозар Костов извади материали от основното дело по „Октопода“ и образува ново производство срещу Алексей Петров, Марчело Джотолов и Антон Петров – Хамстера.

Заради гафа съдиите не разгледаха искането на сочения за организатор на „Октопода“ да излезе от ареста.

Сега адвокатите на Петров са внесли нова молба за промяна на мярката му за неотклонение и се очаква ново заседание на Софийския градски съд по нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Julie Sweet

преди 2 години

Обещах да препоръчам д-р Ogundele на всички в този форум, той е мощен магистър, който върна съпруга ми за мен само за 24 часа със своите сили, той е истински и мощен. Свържете се с него за помощ, ако имате нужда от решение на проблемите във вашите взаимоотношения или личния живот. Д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445.

45

Ласи

преди 13 години

, сите барети ли какви са нали държавата си ги създаде, та има ли случай в тази държава къде нещо стане да няма кука замесена, рантутниците като няма какво да правят какво им остава, ранно пенсионирване и големи пенсий,/ работили хората/

44

Ana

преди 13 години

Kato gledam tazi mutra ,mi se gadi!

fallback