Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Сексът и митовете за него беше темата в предаването „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR.

“Секс трябва да се прави, когато има любов. На това смятам да науча и своя син“, сподели актрисата Виолета Марковска пред водещата Милена Фучеджиева.

На въпроса дали в ранните си години е имала открит разговор с майка си за секса, актрисата отговори: “Аз не съм се учила от улицата. Не съм била в компании и в среди, от които да научавам нещо такова. За тези неща има и литература, но най-вече е важен диалогът със семейството.”

“Аз съм загубила рано баща ми, изцяло двете с майка ми сме се гледали. Това предполага задължителна комуникация.”

Според Вили Марковска, за да са хармонични отношенията между мъжа и жената, от значение са великодушието, добротата, умението да прощаваш. “Важно е никога партньорите да не забравят каква е целта на техните отношения... Не е важно да намериш човек, с когото няма да имаш конфликти, защото конфликти винаги ще има.

Важно е как се разрешават конфликтите - добави още актрисата. - Имам син, когото искам да науча да бъде кавалер, джентълмен. Да се справя сам... Знам, че когато имаш момче, трябва да не му е лесно. Също е много важно да бъде насърчаван”.

Марковска сподели защо е решила да се занимава с йога. “Прочетох за йога, започнах да се интересувам от здравословен начин на живот, правилна стойка, по-спокоен ум. Аз не съм робот, имам своите емоции. И аз понякога викам и аз се ядосвам. Това е човешко. Въпросът е да умееш да релаксираш по правилен начин. С йогата не хабиш енергия. Тя ти дава.”

Вили Марковска разкри подробности за филма “Жената на моя живот”, в който играе ролята на кюрдска жена. Тя допълни още, че очаква и нови големи проекти: “С нетърпение очаквам следваща си голяма роля в киното”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаАз съм Албена П. Хинкова, с чието име някой пак е злоупотребил (вж коментар 6). Този кратък коментар, подписан с името ми, съдържа толкова много лъжи, че е наложи да му напиша 7 отговора (с настоящия включително), защото многото лъжи изискват подробен отговор, а коментарите в този сайт са с лимитиран брой знаци. Така се стигна и до разбъркване в последователността на коментарите, която уточних с разположения по-долу коментар 16.

15

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаС този коментар уточнявам следното: 1) КОМЕНТАР 6 НЕ Е ПИСАН ОТ МЕН, КОМЕНТАРИТЕ ОТ 11 ДО НАСТОЯЩИЯ 16 ВКЛ. СА ПИСАНИ ОТ МЕН - АЛБЕНА ПЕТРОВА ХИНКОВА. 2) В КОМЕНТАР 11 обявявам, че "не съм писала горния коментар" (т.е. не съм писала коментар 6, а не разположения над коментар 11).3) В КОМЕНТАР 15 всъщност уточнявам, че съм автор на всички разположени под него (а не над него) коментари, т.е. на коментари от 11 до 15.

14

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаУТОЧНЕНИЕ: В този отговор обявявам, че "не съм писала горния коментар", т. е. не съм автор на коментара, на който отговарям, а не на коментара, разположен над този отговор. КОМЕНТАРЪТ, РАЗПОЛОЖЕН НАД ТОЗИ ОТГОВОР, Е ПИСАН ОТ МЕН (както и другите няколко коментара над него, подписани с името АЛБЕНА П. ХИНКОВА).

fallback