Тази неделя, 9 юни, националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR представя на зрителите историята за съвместния живот на Пол и Сара, внезапно рухнал с неочаквано решение, във френската драма „Насрещен вятър“ от 11:40 часа. Няколко часа по-късно Салма Хайек ще се изправи срещу половин дузина мафиоти от Якуза в трилъра „Евърли“ от 22:30 часа.

Сюжетът на „Насрещен вятър“ запознава зрителите с брака на Сара и Пол, който е застрашен. Сара иска да води различен начин на живот далеч от съпруга си, но двамата имат деца и това не ѝ позволява просто да изостави досегашното си съществуване. Пол е уверен, че рано или късно всичко ще се нареди и всички ще се върнат към нормалното си ежедневие. Очакванията му не се сбъдват и когато се събужда за поредния си работен ден, той с изненада открива, че Сара е напуснала дома им без да остави никакво съобщение. Останал единствено с децата, Пол решава да се премести с тях обратно в родния си град и да се опита да даде нов старт на живота си.

Гола, пребита, пълзяща по пода на банята, събираща последните останки от достойнството си, докато нейните нападатели, половин дузина мафиоти от Якуза, се смеят и купонясват от другата страна на вратата. Евърли изважда малко найлоново пликче от казанчето на тоалетната - вътре има телефон, медальон и зареден пистолет – така започва историята на заглавието „Евърли“, което зрителите на Bulgaria ON AIR могат да гледат в 22:30 часа. Филмът представя неспирна поредица от битки, в които Евърли - затворена в апартамента си, трябва да отблъсква вълна след вълна от зловещи нападатели, мотивирани от наградата от 50 000 долара, която са обявили за главата ѝ.

Не пропускайте интригуващите заглавия в ефира на Bulgaria ON AIR и следете програмата на сайта bgonair.bg, за да научавате кои са следващите поредици, премиерни филми и проекти на политематичната телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase