16

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаАз съм Албена П. Хинкова, с чието име някой пак е злоупотребил (вж коментар 6). Този кратък коментар, подписан с името ми, съдържа толкова много лъжи, че е наложи да му напиша 7 отговора (с настоящия включително), защото многото лъжи изискват подробен отговор, а коментарите в този сайт са с лимитиран брой знаци. Така се стигна и до разбъркване в последователността на коментарите, която уточних с разположения по-долу коментар 16.

15

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаС този коментар уточнявам следното: 1) КОМЕНТАР 6 НЕ Е ПИСАН ОТ МЕН, КОМЕНТАРИТЕ ОТ 11 ДО НАСТОЯЩИЯ 16 ВКЛ. СА ПИСАНИ ОТ МЕН - АЛБЕНА ПЕТРОВА ХИНКОВА. 2) В КОМЕНТАР 11 обявявам, че "не съм писала горния коментар" (т.е. не съм писала коментар 6, а не разположения над коментар 11).3) В КОМЕНТАР 15 всъщност уточнявам, че съм автор на всички разположени под него (а не над него) коментари, т.е. на коментари от 11 до 15.

14

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена П. ХинковаУТОЧНЕНИЕ: В този отговор обявявам, че "не съм писала горния коментар", т. е. не съм автор на коментара, на който отговарям, а не на коментара, разположен над този отговор. КОМЕНТАРЪТ, РАЗПОЛОЖЕН НАД ТОЗИ ОТГОВОР, Е ПИСАН ОТ МЕН (както и другите няколко коментара над него, подписани с името АЛБЕНА П. ХИНКОВА).

13

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена ХинковаНа вниманието на фалшификаторите, които злоупотребяват с името ми, и на наивните читатели, които им вярват: В интервю за в. "168 часа" съм цитирала мнението на прадядо си Аврам Данаилов Илиев (1873-1965), че накърнената женска чест се заплаща с 5 литра (а не 50 литра, както пише в коментара, на който отговарям сега). Прадядо ми е изгубил всички мъже от семейството си в борбата за свобода на Македония, бил е хайдутин от 15-годишен и после уважаван член на ВМРО (истинското ВМРО).

12

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена ХинковаОт Албена П. Хинкова: Уважаеми фалшификатори, които злоупотребявате с името ми, и вие, наивни читатели, които им вярвате, държа да знаете, че никога не деля мъжете на "принцове" и "плебеи", а на мъже и мъжлета. Мъже са тези, които предпочитат вратовете им да бъдат пречупени, вместо да ги превият за поклон пред силните на деня. Такива мъже умират с усмивка. Мъжлетата се кланят наляво и надясно, пищят за щяло не щяло и не заслужават дори храчките на жените около себе си.

11

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена ХинковаУважаеми фалшификатори, които злоупотребявате с името ми, и вие наивни читатели, които им вярвате, държа да се знаете, че никога не деля мъжете на "принцове" и "плебеи", а не мъже и мъжлета. Мъже са тези, които предпочитат вратовете им да бъдат пречупени, вместо да ги превият за поклон пред силните на деня. Такива мъже умират с усмивка. Мъжлетата се кланят наляво и надясно, пищят за щяло не щяло и не зслужават дори храчките на жените около себе си.

10

Албена П. Хинкова

преди 7 години

До Албена ХинковаВие нямате нищо общо с Албена Хинкова, за която се представяте,все едно кой (коя) сте всъщност! Аз съм Албена П. Хинкова и твърдя, че никога не съм писала горния коментар. Никога не съм чакала принц на бял кон, защото животът твърде рано ме сдрещна с мъж, който надминава по качествата всички приказни и литературни измислици. Именно затова беше убит от враговете на своята родина, за чиято свобода пожертва живота и всичко ценно на този свят. Както са го правили някога и мн. др.

9

BUL

преди 8 години

одавна искам да я вкарам в Леглото марковска. Ще бъде оплодена за 3 деца.

8

Наблюдаващ

преди 8 години

Някои от коментиралите са на такова ниво, че ако опитам да им отговоря, няма са в състояние да го осмислят. Докъде стигнахме - да се намери една нормална жена, която да изкаже на глас възгледите си, а моето съсловие, вместо да я уважи - я пращат на психиатър и в Афганистан.Спокойно, такива са на изчезване - да не се уплашихте, че няма да остане къде да си топите чушките...? Жалка работа.

7

Анонимен

преди 8 години

Аз до 23 бях девственик, но осъзнах, че това което търся няма да го намеря . Откачих! И като започнах - всяка която е в обкръжението ми ( няма значение дебела, грозна , омъжена, саката ) яко под " ножа" . Така, че не чакайте принцове и принцеси - няма такива ... Падне ли ви- действайте !

6

Албена Хинкова

преди 8 години

Точно затова аз си останах девствена до 40. Чакам принца на белия кон и няма да се задоволя с някой плебей. Накърнената женска чест се заплаюа с 50 литра кръв, но аз не искам кръв, а само и единствено пари.

5

:) :) :)

преди 8 години

... или поне пари и власт :)

4

Анонимен

преди 8 години

""Вили Марковска: Секс - само, ако има любов""...................като я слушам тази и се пренасям във времето назад ... по времето на бай-тошо дори още по-назад.Обиколил съм света, но такива задръстени създания срещам само в България.Интересно защо само в страни като България, Афганистан и тем подобни сексът се свързва с мръсотия, срам, извращения и насилие ...подозирам пряка връзка между патриархалното възпитание и отклоненията в сексa

3

Анонимен

преди 8 години

Вагинален, орален или *** секс има предвид тя... щото от първия и третия не се забременява, така че какво общо може да има любовта в тези случаи?

2

Анонимен

преди 8 години

Тая защо ни занимава със проблемите си, има си психиатри ако търси съвет там да пита.

1

Анонимен

преди 8 години

Сексът не ще приказки по телевизията, Вили... сексът иска секс. Да приказвате за секса е все едно да ядете само рекламите на хранителни продукти от телевизионния екран. Гола вода и кал под ноктите сте това журналистите!