Снимка: Bulgaria ON AIR

Сексът и митовете за него беше темата в предаването „Провокативно“ по Bulgaria ON AIR.

“Секс трябва да се прави, когато има любов. На това смятам да науча и своя син“, сподели актрисата Виолета Марковска пред водещата Милена Фучеджиева.

На въпроса дали в ранните си години е имала открит разговор с майка си за секса, актрисата отговори: “Аз не съм се учила от улицата. Не съм била в компании и в среди, от които да научавам нещо такова. За тези неща има и литература, но най-вече е важен диалогът със семейството.”

“Аз съм загубила рано баща ми, изцяло двете с майка ми сме се гледали. Това предполага задължителна комуникация.”

Според Вили Марковска, за да са хармонични отношенията между мъжа и жената, от значение са великодушието, добротата, умението да прощаваш. “Важно е никога партньорите да не забравят каква е целта на техните отношения... Не е важно да намериш човек, с когото няма да имаш конфликти, защото конфликти винаги ще има.

Важно е как се разрешават конфликтите - добави още актрисата. - Имам син, когото искам да науча да бъде кавалер, джентълмен. Да се справя сам... Знам, че когато имаш момче, трябва да не му е лесно. Също е много важно да бъде насърчаван”.

Марковска сподели защо е решила да се занимава с йога. “Прочетох за йога, започнах да се интересувам от здравословен начин на живот, правилна стойка, по-спокоен ум. Аз не съм робот, имам своите емоции. И аз понякога викам и аз се ядосвам. Това е човешко. Въпросът е да умееш да релаксираш по правилен начин. С йогата не хабиш енергия. Тя ти дава.”

Вили Марковска разкри подробности за филма “Жената на моя живот”, в който играе ролята на кюрдска жена. Тя допълни още, че очаква и нови големи проекти: “С нетърпение очаквам следваща си голяма роля в киното”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase